Denemeç: Biz Milletten İcazet Aldık - Son Dakika
Politika

Denemeç: Biz Milletten İcazet Aldık

Denemeç: Biz Milletten İcazet Aldık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, Kapatma Davasıyla İlgili Olarak "Biz Kimseden Değil, Milletten İcazet Aldık" Dedi.

15.03.2008 19:16

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı tarafından açılan dava ile ilgili olarak Türkiye'nin bunu hak etmediğini söyledi.

AK Parti Düzce Kadın Kolları kongresinde konuşan Gene Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, AK Parti hakkında açılan kapatma davası neticesinde gerçek hukukun tecelli edeceğine inandıklarını ifade ederek, "Türkiye böyle bir süreci hak etmiyor. Türkiye'yi bu hale getirenler utansın" dedi.

Denemeç, Türkiye'de demokrasinin yerleşmesini ve işlemesini istediklerini, bu anlayış doğrultusunda halka ve ülkeye hizmet edeceklerini bildirdi.

AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay ise açılan kapatma davasıyla ilgili olarak, "Bu milletin iradesine yapılan bir saygısızlıktır. Biz kimseden değil, milletten icazet aldık. Yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise AK Parti'nin uydurma sebeplerle kapatılmaya çalışıldığını savunarak, "Ne yazık ki eski kafalar değişmemiştir. Ama sonunda gerçek ortaya çıkacak ve milletin iradesine ipotek konulamayacaktır" dedi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde Çiğdem Günal Düzce Kadın Kolları Başkanı seçildi.

(AY-İÇ-HE-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Denemeç: Biz Milletten İcazet Aldık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement