Depremzede vekil adayı, seçilirse tüm maaşı depremzedelerin - Son Dakika
Politika

Depremzede vekil adayı, seçilirse tüm maaşı depremzedelerin

Depremzede vekil adayı, seçilirse tüm maaşı depremzedelerinHATAY Hatay'dan milletvekili aday adayı olan Nurettin Kayış, kendisi gibi depremzede aileleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi, seçilmesi halinde tüm maaşını onlara bağışlayacağını açıkladı.

28.03.2023 10:14  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Depremzede vekil adayı, seçilirse tüm maaşı depremzedelerin

HATAY Hatay'dan milletvekili aday adayı olan Nurettin Kayış, kendisi gibi depremzede aileleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi, seçilmesi halinde tüm maaşını onlara bağışlayacağını açıkladı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaptığı hiçbir bina yıkılmayan müteahhit Nurettin Kayış'ın, Antakya ilçesinde lüks bir siteden aldığı daire depremle yerle bir olmuştu. Sürekli istenen bağış nedeniyle müteahhitliği bırakan Kayış, deprem sonrası çadırda yaşarken, doğduğu ve doyduğu kente hizmet için AK Parti'nden milletvekili aday adayı olmasının ardından sahada ziyaretlerine başladı. Milletvekili aday adayı Kayış, İskenderun'da konteyner kentte depremzedeleri ziyaret etti. Kendisinin de depremzede olduğunu ve evinin yıkıldığını belirten Kayış, seçilmesi halinde alacağı tüm maaşları depremzedelere bağışlayacağını, deprem üzerine bölgede gece gündüz çalışacağına söz verdi.

Depremzede vekil adayı, seçilirse tüm maaşı depremzedelerin
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Depremzede vekil adayı, seçilirse tüm maaşı depremzedelerin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şırnak Valisi Cevdet Atay, trafik kazası sonucu hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı
    17:29 Şırnak Valisi Cevdet Atay, trafik kazası sonucu hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı

    Şırnak Valisi Cevdet Atay, Uludere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişinin taziyesine katıldı. Vali Atay, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut ve İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman ile Uludere ilçesine giderek esnaf ziyareti yaptı. Daha sonra Melek Soylu'nun taziyesine katılan Vali Atay, aile üyelerine başsağlığı diledi ve dua etti. Şenoba beldesine geçen Vali Atay, burada Ferhat Bilen, Haşim ve Abdulkerim Babat'ın taziyelerine katıldı ve aile yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Vali Atay, ziyaretlerinin ardından Şeyhan İlkokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

  • Siirt'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
    17:29 Siirt'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

    Siirt'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B., İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Eruh ilçesinde yakalandı. H.B., jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Saadet Partisi Grup Başkanı: Ülke ekonomisi yine yurt dışından alınan borçla mı finanse edilecek?
    17:28 Saadet Partisi Grup Başkanı: Ülke ekonomisi yine yurt dışından alınan borçla mı finanse edilecek?

    Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Dünya Bankasından 3 yıl içinde toplam 35 milyar dolar kredi geleceğini açıkladı. Özdağ, ülke ekonomisinin yurt dışından alınan borçlarla finanse edilmesini eleştirerek, insanların uygun fiyatlarla gıdaya ulaşmasını istedi.

  • İBB, 4.2 Milyar TL'lik İç Borçlanma Talebini Onayladı
    17:18 İBB, 4.2 Milyar TL'lik İç Borçlanma Talebini Onayladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2015-2019 yıllarını kapsayan stratejik planında bulunan projeler için 4.2 milyar TL'lik iç borçlanma talebini meclisten onay aldı.

  • AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı Esat Öztürk'ü ziyaret etti
    17:18 AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı Esat Öztürk'ü ziyaret etti

    AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Adem Sarıçiçek, çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi. Esat Öztürk ise önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması
    17:14 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Bülent Bozbaş'ı genel sekreter olarak atadı. Yeni atamalar internet sitesinde yayınlandı.

  • Mersin'de Hizmet-İş Sendikası üyeleri Silifke Belediyesi önünde eylem yaptı
    17:13 Mersin'de Hizmet-İş Sendikası üyeleri Silifke Belediyesi önünde eylem yaptı

    Hizmet-İş Sendikası üyeleri, Silifke Belediyesi'nde işten çıkarılan 30 işçinin durumunu protesto etmek için eylem yaptı. İşçilerin de katıldığı eylemde, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, belediye başkanlarına seslenerek işçilerin haklarını gözetmelerini istedi ve mücadelenin devam edeceğini belirtti.

  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yeni Döneme Başladı
    17:03 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yeni Döneme Başladı

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni dönemin ilk olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Fırat Görgel, şehre yatırımlar yapacaklarını ve iletişimi güçlendireceklerini belirtti.

  • Balıkesir Ayvalık'ta 29 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı
    17:01 Balıkesir Ayvalık'ta 29 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 29 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı. Ayvalık ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 2 organizatör hakkında adli ve idari işlem başlatılırken, bir otomobile de el konuldu.

  • ABD'den İran'a yeni yaptırımlar
    16:54 ABD'den İran'a yeni yaptırımlar

    Amerika Birleşik Devletleri'nde hem Beyaz Saray hem de Dışişleri'nden peş peşe açıklamalar geldi. İran'da İHA üretimi ve testi için çalışan 16 kişi ve 2 kuruma yaptırım kararı alındığı belirtildi. Yapılan açıklamalarda, İran'a yönelik ekonomik baskının artacağına işaret edildi.

  • Afyonkarahisar Belediyesi'nde makam odasını çeken gizli kamera düzeneği bulundu
    16:54 Afyonkarahisar Belediyesi'nde makam odasını çeken gizli kamera düzeneği bulundu

    31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Afyonkarahisar'da Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın makam odasını çeken gizli kamera düzeneği bulundu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Köksal, "Dinleme cihazları, görüntü cihazlarıyla ilgili raporlama yapılacak. Başkanlık katının bulunduğu üçüncü kattaki her yer tarattırıyoruz. Başka bir yerde de varsa bulunup çıkartılması için çalışma yapıyoruz" dedi.


Advertisement