Dp'nin Kars Milletvekili Adayları Tanıtıldı - Son Dakika
Politika

Dp'nin Kars Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Dp\'nin Kars Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Demokrat Parti (Dp) Kars Milletvekili Adayları İlhan Aküzüm, Mirze Çelik ve Yaşar Ağsu, Havayoluyla Geldikleri Erzurum'da Partililerce Karşılandıktan Sonra Sarıkamış ve Selim İlçeleriyle Kent Merkezinde Konvoy Eşliğinde Şehir Turu Attı.

21.06.2007 23:26

Demokrat Parti (DP) Kars milletvekili adayları İlhan Aküzüm, Mirze Çelik ve Yaşar Ağsu, havayoluyla geldikleri Erzurum'da partililerce karşılandıktan sonra Sarıkamış ve Selim ilçeleriyle kent merkezinde konvoy eşliğinde şehir turu attı.

Partililer, adaylar için cadde ve sokaklarda onlarca kurban kesti. Yer yer trafiğin kilitlendiği karşılamada davul zurna eşliğinde halaylar çekildi. Adaylar alkışlar eşliğinde parti binasına geçti. Adayların kamuoyuna tanıtılmasının ardından konuşmalar yapıldı. Eski bakan DP Kars Milletvekili adayı İlhan Aküzüm, yaptığı konuşmada, dostluk ve kardeşlik mesajları verdi. Kars'ta, DP'nin baraj problemi olduğu söylentilerinin dolaştığını belirten Aküzüm, "Size bütün samimiyetimle bir şey söyleyeyim. 24 yıldır

politikanın içindeyim. Bugüne kadar hiç yalan söylemedim. Anavatan Partisi'nin bütün yöneticileri, genel başkan dahil herkes DP'nin aleyhine çalışsa bile DP barajı aşıyor" dedi. Bu arada bir partilinin, "Onun değeri ölçülmez, biçilmez. Aslanlar gibidir o" sözleri Aküzüm'ü duygulandırdı. Gözleri dolan ve mendille gözyaşını silen Aküzüm daha sonra, "Hepimiz biriz. Biz buraya barış için geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz ve yaşayacağız. Her halükarda yaşayacağız. Herkes bunu çok iyi bilsin. Biz

siyasiler Ankara'da, İstanbul'da oturuyoruz. Burada sizler bizim yüzümüzden sakın kavga etmeyin. Sakın birbirinize kötü sözler söylemeyin. Biz Ankara'da gidip barışıyoruz ama sizleri kim barıştırıyor. Onun için biz, hep beraber yaşayacağız. Hep beraber yaşamaya da mecburuz. Birbirimizi de çok seviyoruz. Lütfen bizim aramızdan çıksınlar" ifadelerini kullandı.

(BA-İRT-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dp'nin Kars Milletvekili Adayları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement