Dp Parti Genel Başkanı Soylu, Bursa'da - Son Dakika
Politika

Dp Parti Genel Başkanı Soylu, Bursa'da

Dp Parti Genel Başkanı Soylu, Bursa\'da

Bursa'da Bir Dizi Programa Katılan Demokrat Parti (Dp) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Partinin Kurucusu Celal Bayar'ın Anıt Mezarını Ziyaret Etti.

08.04.2008 13:21

Bursa'da bir dizi programa katılan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, partinin kurucusu Celal Bayar'ın anıt mezarını ziyaret etti.

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Umurbey beldesini ziyaret etti. Umurbey Belediye Başkanı Fatih Güler, Kurşunlu Belediye Başkanı Bayram Demir, DP Gemlik İlçe Başkanı Yıldırım Akıncı ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Soylu, Umurbey'de bulunan 3. Cumhurbaşkanı ve DP'nin kurucusu Celal Bayar'ın anıt mezarını ziyaret etti. Soylu, anıta çelenk koyarak dua etti. Beraberindeki heyetle müzeyi gezen ve hatıra defterini imzalayan Soylu, içerisinde 15 binin üzerinde kitap olan kütüphaneyi de inceledi.

Belde meydanında insanlarla sohbet eden DP lideri Soylu'ya Belediye Başkanı Fatih Güler tarafından Umurbey hakkında bilgiler verildi. Güler, yapılan zeytin merkezi ile ilgili de bilgiler verdiğe Soylu'yu 24 Mayıs'ta yapılacak olan açılışa davet etti. Soylu ve beraberindekiler belediye bünyesinde faaliyet gösteren kurs merkezlerinde de incelemede bulunarak, belediye binasını gezdi. Soylu, Umurbey'deki incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.

(HT-MŞ-RA-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dp Parti Genel Başkanı Soylu, Bursa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement