DSP'li Aydemir: Kılıçdaroğlu 'Bize oy verin' demedi - Son Dakika
Politika

DSP'li Aydemir: Kılıçdaroğlu 'Bize oy verin' demedi

DSP\'li Aydemir: Kılıçdaroğlu \'Bize oy verin\' demedi

CHP heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Aydemir başkanlığındaki DSP heyetini kabul etti. DSP'li Aydemir, ekonominin bir an önce düzelmesi temennisinde bulundu. CHP'li Nazlıaka ise Millet İttifakı'nın bir paydaşı ile konuşuyormuş gibi hissettiğini belirtti. Aydemir, Cumhur İttifakı ile ittifak yapmadıklarını ve politikaları sonuç alabilecek şekilde uygulamaları gerektiğini söyledi. Nazlıaka ise siyaseti ticaret niteliğinde okumadıklarını ve kararın onların aldığı bir karar olduğunu belirtti.

29.06.2023 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP'Lİ AYDEMİR: KILIÇDAROĞLU 'BİZE OY VERİN' DEMEDİ

CHP heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Aydemir başkanlığındaki DSP heyetini kabul etti. DSP'li Aydemir, ekonominin bir an önce düzelmesi temennisinde bulundu. CHP'li Nazlıaka bunun üzerine, Cumhur İttifakı'nın değil de Millet İttifakı'nın bir paydaşı ile konuşuyormuş gibi hissettiğini belirterek, "Aynı duygularda, aynı gözlemlerde ve aynı ilişkisel bakış açısında buluştuğumuzu görmek de bir kez daha mutluluk verici" dedi.

DSP'li Aydemir ise, "Biz Cumhur İttifakı ile ittifak yapmadık. Onların bizi seçim öncesi ziyaret etmesinin nedeni Kılıçdaroğlu'nun bize gelişidir. Kılıçdaroğlu 'bize oy verin' demedi, kendi hayatını anlattı, sonra gitti. Binali Yıldırım gelip 'Biz DSP'yi Mecliste görmek istiyoruz' dedi. Bu bile bizim için bir başarı oldu; ama Türkiye'nin gerçeklerini de in kar eden bir parti değiliz, birbirimize güvenmemiz lazım. Politikaları sonuç alabilecek şekilde uygulamamız lazım" cevabını verdi.

Nazlıaka da "Siyaseti ticaret niteliğinde okumuyoruz. Ortak değerlerle güçlendirilmiş parlamenter demokrasiyi yeniden inşa etmeyi daha doğru bulurduk. Söyleyecek bir şey yok, karar o dönemde sizin aldığınız karardır" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Politika DSP'li Aydemir: Kılıçdaroğlu 'Bize oy verin' demedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement