Elvan: "Mersin ve Türkiye'nin Kararı İstikrardan Yana Olmuştur" - Son Dakika
Politika

Elvan: "Mersin ve Türkiye'nin Kararı İstikrardan Yana Olmuştur"

Elvan: "Mersin ve Türkiye\'nin Kararı İstikrardan Yana Olmuştur"

Mersin AK Parti’den birinci sıradan milletvekili seçilen eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 1 Kasım seçimlerinde hem Mersin’in hem de Türkiye’nin kararının istikrardan yana olduğunu belirterek seçmene teşekkür etti.

02.11.2015 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin AK Parti'den birinci sıradan milletvekili seçilen eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 1 Kasım seçimlerinde hem Mersin'in hem de Türkiye'nin kararının istikrardan yana olduğunu belirterek seçmene teşekkür etti.

Eski Bakan Elvan, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olması üzerine bir mesaj yayınlayarak Mersinlilere teşekkür etti. Mesajında, "Büyük desteğinizle 1 Kasım seçimlerinden AK Parti'miz zaferle çıkmıştır" diyen Elvan, Mersinlilere seçim öncesinde verdiği sözlerin de arkasında olduğunu belirtti.

Oyunu Mersin'de kullanmasının ardından Ankara'ya giden ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün geceki balkon konuşmasında yanında olan Elvan, mesajında şunları kaydetti:

"Büyük desteğinizle 1 Kasım seçimlerinden AK Parti zaferle çıkmıştır. Hem Mersin'in hem de Türkiye'nin kararı istikrardan yana olmuştur. Hedefimiz Mersin ve Türkiye'ye hizmet etmektir. Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz ve Mersin'i hak ettiği noktaya ulaştıracağız. Bize oy veren veya vermeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Mersin hepimizin." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elvan: 'Mersin ve Türkiye'nin Kararı İstikrardan Yana Olmuştur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement