Engelli Vekil Karaburun Engelliler İçin Kürsüye Çıktı - Son Dakika
Politika

Engelli Vekil Karaburun Engelliler İçin Kürsüye Çıktı

Engelli Vekil Karaburun Engelliler İçin Kürsüye Çıktı

AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle TBMM’de gündem dışı söz alarak, kendisi için kurulan rampa yardımı ile kürsüye çıktı.

08.12.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle TBMM'de gündem dışı söz alarak, kendisi için kurulan rampa yardımı ile kürsüye çıktı.

Genel Kurul'da kavasların yardımı ile kendisi için kurulan rampadan kürsüye çıkan AK Parti'nin tekerlekli sandalyeyi milletvekili Bennur Karaburun, "Engelli milletvekili olmam nedeniyle sadece engelli vatandaşlarımızı temsil ediyor değilim" ifadelerini kullanarak, oy veren, vermeyen tüm vatandaşları temsil ettiğini kaydetti.

"Kendimi bir engelli ve hatta bir kadın olmaktan önce bir insan yerine koyuyorum" ifadelerini kullanan Karaburun, AK Parti'nin engelli milletvekillerini sürekli Meclise sokarak engellilere verdiği önemi anlattı. Karaburun, "Engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık uygulayarak pek çok düzenleme hayata geçirmiştir. Engelsiz bir dünya gerçekleştirmeyi kendimize vazife görüyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Engelli Vekil Karaburun Engelliler İçin Kürsüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement