Fahrettin Koca İstanbul Belediye Başkan adayı mı? - Son Dakika
Politika

Fahrettin Koca İstanbul Belediye Başkan adayı mı?

Yerel seçimlere aylar kala İstanbul Belediye Başkan adayı hakkında çeşitli tahminler yapılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın adaylık durumu merak konusu. Koca, İstanbul'a aday olacağına dair iddialara yanıt verdi ve adaylık düşüncesinin olmadığını belirtti. İstanbul için 5 farklı isim dillendiriliyor: Murat Kurum, Fahrettin Koca, Şadi Yazıcı, Tevfik Göksu ve Hilmi Türkmen.

22.08.2023 10:07  Güncelleme: 10:11

Yerel seçimlere aylar kala İstanbul Belediye Başkan adayı hakkında çeşitli tahminler yapılmaktadır. İBB başkan adayı olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ismi gündeme geliyordu. Bakan Koca, İstanbul'a aday olacağına dair iddialara ilk kez yanıt verdi. Sağlık Bakanı İBB Başkanlığına aday olacak mı merak konusu oldu. Vatandaşlar tarafından Fahrettin Koca'nın adaylık durumu araştırılmaktadır. Peki, Fahrettin Koca İstanbul Belediye Başkan adayı mı? Sağlık Bakanı İBB Başkan adayı olacak mı? Detaylar haberimizde...

FAHRETTİN KOCA İSTANBUL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI?

Kulislerde adı geçenlerden biri olan Fahrettin Koca, sessizliğini ilk kez İsmail Saymaz'a bozdu. Bakanlığa odaklandığını belirten Koca, "Asla gündemimde yok. Sağlık Bakanıyım. Bakanlığa odaklıyım. Emin ol, böyle. Benim dışımda insanlar konuşuyor. Hiç de hoşuma gitmiyor. Benim adıma birileri gündem yapıyor. Bakan olarak yapmam gereken işlerle meşgulüm. Başka bir gündemim yok. Ama sürekli böyle gündeme getiriliyor olmak, benim dışımda birtakım spekülasyonlar yapılıyor olması doğru bir şey değil. Sorumlu olduğum bir iş var. 85 milyona karşı yapmam gerekenler var. Bunlara odaklı olmak durumundayım." dedi.

İSTANBUL İÇİN 5 İSİM DİLLENDİRİLİYOR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir kez daha belediye başkanlığına aday olacağının sinyalini vermesi sonrası gözler AK Parti'nin adayına çevrildi. Kulislerde Murat Kurum, Fahrettin Koca, Şadi Yazıcı, Tevfik Göksu ve Hilmi Türkmen isimleri ön plana çıkarken parti içerisinde 2 farklı görüş hakim. Bir kesim ilçe belediye başkanlarından birinin aday gösterilmesinin daha isabetli olacağını savunurken, bir kesim de Kurum ve Koca gibi isimlerin tercih edilmesi gerektiğini ifade ediyor.

Fahrettin Koca İstanbul Belediye Başkan adayı mı?

Son Dakika Politika Fahrettin Koca İstanbul Belediye Başkan adayı mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement