Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Biz halkımızın hizmetkarıyız - Son Dakika
Politika

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Biz halkımızın hizmetkarıyız

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'da yaptığı açıklamada, hükümetin en önemli özelliğinin hizmet siyaseti olduğunu belirtti. Şimşek, Batman'ın ulaşım sorunlarını değerlendirdiklerini ve önümüzdeki dönemde de yatırımların devam edeceğini söyledi.

18.11.2023 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Bakan Şimşek, "Bizim hükümetlerimizin en önemli özelliği hizmet siyaseti yapıyor olmasıdır"

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman'da

BATMAN - Hazine ve Maliye Bakamı Mehmet Şimşek, Batman'da yaptığı açıklamada, "Bizim hükümetlerimizin en önemli özelliği hizmet siyaseti yapıyor olmasıdır. Hizmet siyaseti esastır çünkü biz halkımızın, milletimizin hizmetkarıyız. Cumhurbaşkanımızın felsefesi bu" dedi.

Hazine ve Maliye Bakamı Mehmet Şimşek, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte memleketi Batman'da bir dizi temaslarda bulundu. Batman Valiliğinde İl Koordinasyon Toplantısına katılan Bakan Şimşek, toplantı sonrası düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Baba ocağım Batman'da olmaktan mutluluk duyuyorum. Valimiz ve Milletvekilimiz çok güzel bir çalışma yapmışlar. Batman'ın bütün ulaşım sorunlarını bize sundular. Birçok projeyi değerlendirme fırsatımız oldu. Son 20 yılda her alanda olduğu gibi özellikle ulaşım altyapıda Batman büyük bir ilerleme sağladı. Birçok sorunun köklü çözümünü ürettik. Önümüzdeki dönemde yine bu yatırım seferberliği devam edecek. Bizim hükümetlerimizin en önemli özelliği hizmet siyaseti yapıyor olmamızdır. Hizmet siyaseti esastır çünkü biz halkımızın, milletimizin hizmetkarıyız. Cumhurbaşkanımızın felsefesi bu. Bu çerçevede de önümüzdeki yıllarda yoğun bir şekilde diğer illerimizde olduğu gibi Batman'a da hizmet noktasında büyük bir çaba içerisinde olacağız. Şuanda Batman'da devam eden projelerin tamamı 13 buçuk milyar liradır. Çok ciddi bir rakamdır. Sadece ulaşım konularını ağırlıklı olarak bugün konuştuk ama Batman'nın önemli bir sanayi üssü olmasında da çok ciddi bir proje ve çalışmalar var. Onu ayrı bir dönemde bu konuları paylaşacağız. Bugünkü esas konumuz ulaştırma altyapısı. Bakanımızın da burada olması şehrimiz için bir fırsattır" diye konuştu.

Bakan Şimşek ve beraberindekiler açıklamanın ardından Hasankeyf yolunda inceleme yapmak üzere valilikten ayrıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Biz halkımızın hizmetkarıyız
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Biz halkımızın hizmetkarıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement