CHP'nin yarı yolda bıraktığı Vefa Salman'a İmamoğlu sahip çıktı - Son Dakika
Politika

CHP'nin yarı yolda bıraktığı Vefa Salman'a İmamoğlu sahip çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yalova'da düzenlediği mitingde CHP Genel Merkezi tarafından milletvekilliği aday adaylığı için belediye başkanlığından istifa ettirilen ve sonrasında aday gösterilmeyerek ortada bırakılan Vefa Salman'la ilgili, "Ona yapılan haksızlıkları da bertaraf edecek düzenin hak, hukuk adalet düzenine dönüşeceği bir düzeni Yalova'da hakim kılacağız" ifadelerini kullandı.

25.04.2023 21:24  Güncelleme: 23:40

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda "Halk Buluşması" adı altında bir miting düzenledi. Burada Yalovalılara seslenen İmamoğlu, Yalova'nın 1999'dan sonra depremle anıldığını ifade etti.

"YALOVA'YI TURİZM ŞEHRİ YAPACAĞIZ"

Yalova'da öncelikli 2 görevlerinin bulunduğunu söyleyen İmamoğlu, "Burada acil 2 görevimiz var. Yalova'nın tekrar çok değerli bir biçimde tanıtıldığı, dünyanın vitrinine konulacak güzelliğinin yansıtıldığı, İstanbul'la da paslaşan bir karakterde tekrar Yalova'yı turizm şehri yapacağız. İkinci önemli konu, İstanbul'la bu şehri bekleyen Marmara Depremi'ne karşı çok güçlü ve hazır bir hale getireceğiz. Depreme dayanıklı bir Yalova olacak. Bu işleri biz yaparız" dedi.

İmamoğlu, CHP'nin ortada bıraktığı Salman'a Yalova'da sahip çıktı

"İŞSİZLİK SORUNUNU DA BİZ ÇÖZECEĞİZ"

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun olduğu yerde hak, hukuk ve adaletin olacağını söyledi. Yalova'yı geliştireceklerini kaydeden İmamoğlu, "Yalova'nın işsizlik sorununu da biz çözeceğiz. Esnafın, çiftçinin, orman içi köylerde yaşayanların, buradaki sanayicilerin sorunlarını biz çözeriz. Yalovalı kadınların, gençlerin, çocukların, emeklilerin, sorunlarını da biz çözeceğiz" ifadesini kullandı.

ORTADA BIRAKILAN VEFA SALMAN'A SAHİP ÇIKTI

İmamoğlu konuşmasının devamında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra Yalova Belediye Başkanlığı'ndan istifa ederek milletvekili aday adayı olan fakat aday gösterilmeyen Vefa Salman'a selam gönderdi. Yalova Belediyesi'ndeki 20 milyon liranın üzerindeki yolsuzluk davası nedeniyle görevden uzaklaştırılan Salman'a destek veren İmamoğlu, "Ona yapılan haksızlıkları da bertaraf edecek düzenin hak, hukuk adalet düzenine dönüşeceği bir düzeni Yalova'da hakim kılacağız. 14 mayısta milletin vicdanı galip gelecek. Adalet yerini bulacak, Yalova gerçek anlamda huzura erişecek" dedi.

CHP\'nin yarı yolda bıraktığı Vefa Salman\'a İmamoğlu sahip çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'nin yarı yolda bıraktığı Vefa Salman'a İmamoğlu sahip çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • suna genç: yolsuzluktan ceza almış parti bile dışlamış ama Ekrem sahipleniyorsa aralarında vurgun ilişkisi var demektir. 48 13 Yanıtla
  • Simge GÖNENÇ: Vefa SALMAN 'ın hakkında şaibe varsa konu netlik kazanana, kişi temize çıkana kadar herhangi bir görev verilmemesi ve mevcut görevinden uzaklaştırılması doğru olan CHP'nin kimseyi ortada bıraktığı yok. Ama muhtemelen iddiaların kumpas olduğunu düşünüyorlar ki İmamoğlu da mitingde adını geçirmiş. Olay bu kadar basit ama konu manipüle edilmek istenilince haberin başlığı böyle atılıyor. 7 23 Yanıtla
  • Kemal Demir: Kendi dava arkadaşınin arkasında durmayan bir anlayisa ulke emanet edilir mi 10 3 Yanıtla
  • Kenan Acısever: çook üzüldüm be yaa chp ise normaldir yapar AKP nin aldığı işçileri çıkarmayacağına dair yemin etmişti ve sözünde durmadığı gibi boşanmalara da sebep oldu çünkü çıkarılan işciler iş bulamadı şimdi o işçiler chp ye oy verirmi bilemem silivri belediyesi MHP li mevcut çalışan chp li olanları işten çıkarmadı kritik yerlerde hala chp liler çalışıyor amma şu da var belediye başkanımızın bir dahaki secimlerde chp den aday olacağı konuşuluyor ben değil mhp li olan insanlar konuşup ve söylüyor bilginize 3 1 Yanıtla
  • ibrahim celik: Sahipsizmis demek ki sahiplenmiş vay be vefa salman ortalik m... olmuş 3 0 Yanıtla

Advertisement