Karaaslan: "Ak Parti'nin Değişmez İlkesi Değişimdir" - Son Dakika
Politika

Karaaslan: "Ak Parti'nin Değişmez İlkesi Değişimdir"

Karaaslan: "Ak Parti\'nin Değişmez İlkesi Değişimdir"

SAMSUN (İHA) – AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Her zaman AK Parti’nin değişmez ilkesi değişimdir.

22.08.2018 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN (İHA) – AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Her zaman AK Parti'nin değişmez ilkesi değişimdir. Bizim değişimden yana bir tereddüdümüz yok. O yüzden, çok genç kadro ile birlikte durmak yok yola devam diyeceğiz" dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla, AK Parti Samsun İl Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Tören öncesi konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, katılımcılara teşekkür ederek, herkesin bayramını kutladı. Daha sonra konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Ben ilk olarak herkesin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Burada bazı şeylere değinmek istiyorum. Malum okyanus ötesi bazı güçler, Türk parasını Amerikan doları karşısında değersizleştirme çabası içerisindeydi. Bu süreç devam ederken Cumhurbaşkanımız bir mesaj verdi. Dedi ki, sizin oyunlarınızı ve yapmak istediğiniz komploların ayrıntılarını öğrendik. Hodri meydan dedi. ve farkında mısınız? Cumhurbaşkanımız bunu dediği andan itibaren tüm bu türbülans son buldu. Güçlü hükümet işte böyle oluyor. Biz seçim öncesi güçlü bir iktidara ihtiyacımız var demiştik, söylemek istediğimiz buydu. Cumhurbaşkanımız da bunu doğruladı aslında. Bunu gören şer güçleri fren yapmak zorunda kaldılar" diye konuştu.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise birlik ve beraberlik mesajları verdi. Karaaslan, "Rabbim bize nice huzurlu bayramlar nasip etsin inşallah. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Öncelikle bugün burada gördüğünüz kadro Samsun'u 2023 hedeflerine taşıyacak bir kadrodur. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İnşallah hayırlı hizmetler yapmayı Rabbim bize nasip eder. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen bir liderimiz ile birlikte yolculuğa çıktık. AK Parti bu yolculuğun partisidir. AK Parti ile başlayan değişim ve dönüşüm Türkiye'nin her bir karesinde hissedildi. Dolayısıyla sistem başta olmak üzere tüm kadrolarda yaşanan değişim ve dönüşüm en son 18 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongremizde bu kez partimizin yönetim kurulları ve üst düzey yöneticileri arasında gerçekleşti. Yüzde 60'a yakın bir değişim yaşandı. Her zaman AK Parti'nin değişmez ilkesi değişimdir. Bizim değişimden yana bir tereddütümüz yok. Ama tecrübe ile yeniliği bir arada harmanlayabilen ve bunu çok başarılı yapabilen bir bakış açısı hakim oldu. Bu şekilde de 50 kişilik yönetim kurulu kadrosu belirlendi. Burada kadın üye sayısının 9'lardan 15'lere kadar çıktığını gördük. Gençlerimiz de kadroda. Dolayısı ile çok genç kadro ile birlikte tekrar şekillenen yönetim kadromuz ile birlikte durmak yok yola devam diyeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı, eski AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilk olarak kendi aralarında ardından da parti üyeleri ve vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak sohbet etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Karaaslan: 'Ak Parti'nin Değişmez İlkesi Değişimdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu
    03:35 AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Adayı Muhterem Kılıç, 31 Mart'ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısında bulundular.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak
    01:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Ayrıca, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'na da katılacak.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.


Advertisement