Kılıçdaroğlu Balıkesir'de - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu Balıkesir'de

Kılıçdaroğlu Balıkesir\'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyarette bulunmak üzere özel uçakla Balıkesir'e geldi.
Kılıçdaroğlu'nu taşıyan uçak, saat 10.42'te Balıkesir Havaalanı'na iniş yaptı.

28.11.2013 11:01

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyarette bulunmak üzere özel uçakla Balıkesir'e geldi.

Kılıçdaroğlu'nu taşıyan uçak, saat 10.42'te Balıkesir Havaalanı'na iniş yaptı. Ana muhalefet partisi liderini Balıkesir Havaalanı'nda; genel başkan yardımcıları Sena Kaleli ve Erdoğan Toprak ile Balıkesir milletvekilleri Haluk Ahmet Gümüş, Ayşe Nedret Akova ve Namık Havutça, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, ilçe ve belediye başkanları ile partililer karşıladı.

Havaalanında sorulan soruları cevaplamayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir'deki ziyaret ve temasları, Balıkesir Ticaret Odası ile başlayacak. Ardından Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB), Balıkesir Ziraat Odası'nı ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi'nde verilecek öğle yemeğinde sanayi esnafıyla bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, programına Balıkesir Ticaret Borsası'nı ziyaretle devam edecek.

Bu arada Borsa Başkanı Faruk Kula'nın adı CHP'den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için geçmiş ancak CHP'nin resmen teklif de götürdüğü ünlü iş adamı Faruk Kula, adaylığıyla ilgili olumlu bir cevap vermemişti.

Kılıçdaroğlu buradan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Balıkesir Sanayi Odası'nı da ziyaret ettikten sonra OSB'deki iki fabrikada inceleme yapacak. CHP liderinin, günün sonunda Asya Termal Otel'de iş adamları ile buluşacağı akşam yemeğinin ardından özel uçakla Balıkesir'den ayrılması bekleniyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu Balıkesir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement