Kılıçdaroğlu, Korkmaz'ın Heykelini Karanfille Donattı - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, Korkmaz'ın Heykelini Karanfille Donattı

Kılıçdaroğlu, Korkmaz\'ın Heykelini Karanfille Donattı

30 Mart yerel seçimler kapsamında Eskişehir’e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düzenlenen miting sonrasında Gezi parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın yapılan heykeline karanfil bıraktı.

02.03.2014 17:13

30 Mart yerel seçimler kapsamında Eskişehir'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düzenlenen miting sonrasında Gezi parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın yapılan heykeline karanfil bıraktı.

Kılıçdaroğlu, miting alanından parti otobüsü ile Espark Alışveriş Merkezine (AVM) kadar vatandaşları selamladı. Genel Başkan daha sonra Gezi Parkı olaylarında darp edildikten sonra hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın yapılan heykelinin bulunduğu alana geldi. Burada partililerce karşılanan Kılıçdaroğlu, yanında getirdiği karanfilleri Korkmaz'ın avuçlarına bıraktı. Genel Başkana Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nihat Çuhadar da eşlik etti. Karanfillerle donatılan heykel başında toplanan vatandaşlar, 'Kemal Başbakan', 'Yandaş medya buradan uzaklaş' diyerek bazı basın mensuplarına yönelik slogan attı. Kılıçdaroğlu, buradan seçim otobüsü ile şehir turu attıktan sonra Anadolu Üniversitesi Havaalanından özel uçakla Ankara'ya döndü. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, Korkmaz'ın Heykelini Karanfille Donattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement