Kılıçdaroğlu: Milliyetçiliği Ayaklar Altına Aldık Diyen Adamı Unutmayın (4) - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu: Milliyetçiliği Ayaklar Altına Aldık Diyen Adamı Unutmayın (4)

Kılıçdaroğlu: Milliyetçiliği Ayaklar Altına Aldık Diyen Adamı Unutmayın (4)

Kılıçdaroğlu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde esnaf ziyareti ve ilçe merkezindeki Yeşil Camii avlusunda vatandaşlarla selamlaştıktan sonra Cumhuriyet Meydanı'nda parti otobüsün üzerinde Elmalılara hitap etti.

23.02.2013 16:58

Kılıçdaroğlu: MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLAR ALTINA ALDIK DİYEN ADAMI UNUTMAYIN (4)

MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI OTOBÜSÜN ÜZERİNDE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde esnaf ziyareti ve ilçe merkezindeki Yeşil Camii avlusunda vatandaşlarla selamlaştıktan sonra Cumhuriyet Meydanı'nda parti otobüsün üzerinde Elmalılara hitap etti. İlçe girişine asılı pankartla CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na 'Hoşgeldin' diyen Elmalı Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Altıntaş da CHP'li milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileriyle birlikte parti otobüsünün üzerine çıktı ve ilçe halkını selamladı. MHP'li Başkan Altıntaş, Kılıçdaroğlu'nun konuşması esnasında da parti otobüsünün üzerinde kaldı ve konuşmanın tamamlanmasından sonra Kılıçdaroğlu'na Elmalı fotoğrafının bulunduğu bir tablo hediye etti.

İKTİDARIN KENDİSİ SORUN

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, siyasete girerken nerede, ne zaman olursa olsun, koşullar ne olursa olsun halka doğruları söyleyeceğine, yalana prim vermeyeceğine söz verdiğini söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülke, yalandan, dolandan, talandan bıktı. Artık yeter diyoruz. Söz milletindir. Millet özgürce konuşsun. Baskı olmasın. Korkutulmasın. Telefonları dinlenmesin. Rahat huzur içinde derdi varsa derdini anlatsın" diye konuştu.

İktidarın çözümden uzaklaştığı ve kendisinin soruna dönüştüğünü savunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Soruna dönüşen iktidarı demokrasilerde değiştireceğiz. Değiştirirsek demokrasiye kökleştirmiş oluruz" dedi.

Türkiye'nin sağlıklı yönetilmediğini belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin yeni bir yönetime ve anlayışa ihtiyacı olduğunu söyledi ve "İktidarı yolcu edersek önemli bir değişime demokraside imza atmış olacağız" diye konuştu.

'RİZELİLER YURTSEVERDİR'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la yaşadığı 'milliyetçilik' tartışmasına göndermede bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

"Başbakan Erdoğan'ın Mardin'de kullandığı cümlenin boyunu aştığını savundu. Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir cümle etti, boyunu aşan bir cümle etti. Sen bu lafı Mardin'de ettin git bir de Rize'de et bakayım. Bana cevap vermiş. E, Rizeliler kabul eder etmez bilmem ama bütün Rizeliler yurtseverdir, namusludur asla kabul etmezler bunu. Şimdi söylüyorum gel Elmalı'da bunu söyle bakalım. Söyleyebiliyor musun?"

"ALAMAZSIN BEYEFENDİ, ALAMAZSIN SEN"

Milliyetçiliği ülkesini, milletini, bayrağını sevmek olarak anlatan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle tamamladı:

"Taşına toprağına kurban olurum bu ülkenin. İnsanımı seviyorum. Hangi kimlikten, inançtan olursa olsun Allah'ın yarattığı en değerli varlık insan değil mi? Ne demek her türlü milliyetçiği ayaklarının altına almak. Alamazsın beyefendi, alamazsın sen. Ağzından çıkanı önce kulağın duyacak. Ne anlama geldiğini bileceksin sen. Başbakansan başbakanlığını bileceksin, boyunu aşan laflar etmeyeceksin. Bu milletin milli duygularıyla oynamayacaksın. Etnik kimlik üzerinden siyaset yaparsak ülkeyi böleriz. Biz bölücü değiliz. Herkesi kucaklamak zorundayız." - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu: Milliyetçiliği Ayaklar Altına Aldık Diyen Adamı Unutmayın (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement