Kırklareli'de "Siyaset Akademisi" - Son Dakika
Politika

Kırklareli'de "Siyaset Akademisi"

Kırklareli\'de "Siyaset Akademisi"

AK Parti Genel Merkezi'nce organize edilen ve AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Siyaset Akademisi"ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye'nin seçimlerde dünya tarafından takdir...

29.10.2013 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkezi'nce organize edilen ve AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Siyaset Akademisi"ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye'nin seçimlerde dünya tarafından takdir edildiğini kaydetti.

Akademiye konuşmacı olarak katılan Genel Başkan Yardımcısı Soylu, "Seçime şaibe karıştırılmaması konusunda Türkiye hangi dönem olursa olsun 1946 seçimleri hariç ciddi bir şekilde dünya tarafından da takdir edilen ülkelerin başında gelmektedir" dedi.

Türkiye'deki seçimlerin şeffaf bir ortamda, her vatandaşın ve her siyasi parti temsilcisinin de sandıktaki oyları görebilecek şekilde sayım yapıldığının altını çizen Soylu, "Türkiye bir seçime daha gidecektir göreceksiniz. Akşam saat 5'te sandıklar kapanacak. Bir akşam saat 9'da Türkiye'deki seçim hangi noktada olduğunu ne olduğunu bütün siyasi partilerin temsilcilerinin sandıkta bulunduğunu, herkesin itiraz etme hakkı olduğu, Türkiye'de basına açık olduğu bir seçim yaşayacağız. Türkiye'de bir çok haber ajansı var. Neredeyse siyasi partiler seçimleri değerlendiremeden seçim sonuçları değerlendirmeleri alabiliyoruz. İnşallah hem ülkemiz, bölgemiz için hayırlara vesile olacak bir seçim yaşayacağız" şeklinde konuştu.

Akademiye; AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, merkez ilçe, gençlik kolları, kadın kolları başkanları ile partililer katıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kırklareli'de 'Siyaset Akademisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement