KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bolu'da - Son Dakika
Politika

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bolu'da

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bolu'ya nezaket ziyareti için geldi. Bolu Valisi Erkan Kılıç'ı ziyaret eden Tatar, daha sonra Bolu'da bir dizi etkinliğe katılacak. Valilik önünde il protokolü tarafından karşılanan Tatar'a yöresel kıyafet giyen gençler tarafından hediyeler takdim edildi. Tatar'ın 2 gün boyunca Bolu'da kalacağı öğrenildi.

14.06.2023 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bolu'da

BOLU - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bolu'ya geldi. Başkan Tatar, Bolu Valisi Erkan Kılıç'a nezaket ziyareti yaptı.

Bolu'da bir dizi ziyaretler ve etkinliklere katılmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bolu'ya geldi. Bolu'ya giriş yapan Başkan Tatar'ın ilk durağı Bolu Valiliği oldu. Bolu Valiliği önünde Ersin Tatar'ı bekleyen il protokolü, Tatar'ı karşıladı. Valilik önüne gelen Cumhurbaşkanı Tatar'a yöresel kıyafet giyen gençler tarafından hediyeleri takdim edildi. Daha sonrasında protokolü tek tek selamlayarak ilerleyen Cumhurbaşkanı Tatar, karşılama mangasını selamladı. Ardından Valilik binasına giriş yapan Cumhurbaşkanı Tatar ve beraberindeki heyet, Bolu Valisi Erkan Kılıç'ın makam odasına girdi. Makam odasında valilik özel defterini imzalayan Tatar, Vali Kılıç ile birlikte sohbet etti.

Tatar'ın 2 gün boyunca Bolu'da olacağı öğrenildi.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bolu\'da
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bolu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement