Kuveyt Milli Günü Resepsiyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kuveyt Milli Günü Resepsiyonu

Kuveyt Milli Günü Resepsiyonu
25.02.2014 23:00

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, “Özellikle Kuveyt devletinin bağımsızlığının egemenliğinin ve toprak bütünlüğünün korunmasına dost ve kardeş Kuveyt halkının refah ve huzurunun devamına gösterdiğimiz hassasiyet azalmadan devam etmektedir” dedi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Özellikle Kuveyt devletinin bağımsızlığının egemenliğinin ve toprak bütünlüğünün korunmasına dost ve kardeş Kuveyt halkının refah ve huzurunun devamına gösterdiğimiz hassasiyet azalmadan devam etmektedir" dedi.

TBMM Başkanı Çiçek ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Swiss Otel'de düzenlenen Kuveyt Milli Günü Resepsiyonuna katıldı. Resepsiyonda konuşma yapan TBMM Başkanı Çiçek, Kuveyt'in bölgede istikrar, kalkınma ve refahı temsil ettiğini ifade etti. Kuveyt'in bölgede barış ve istikrarın temini için gayret sarf ettiğini belirten Çiçek şöyle devam etti:

"İmkanını kalkınma ihtiyacı içindeki ülkelere sunmaktadır. Türkiye körfez bölgesinin istikrar ve güvenliğine büyük önem vermektedir. Özellikle Kuveyt devletinin bağımsızlığının egemenliğinin ve toprak bütünlüğünün korunmasına dost ve kardeş Kuveyt halkının refah ve huzurunun devamına gösterdiğimiz hassasiyet azalmadan devam etmektedir."

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, Kuveyt ile ilişkilerin mükemmel düzeyde olduğunu kaydederek, "Çok büyük derinliği olan, çok sağlam temellere dayalı bir dostluk ilişkisi. Son yıllarda ekonomide de ikili ticarette de çok güzel gelişmeler var" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kuveyt Milli Günü Resepsiyonu - Son Dakika


Advertisement