Liderler Aile Fotoğrafı Çektirdi - Son Dakika
Politika

Liderler Aile Fotoğrafı Çektirdi

Liderler Aile Fotoğrafı Çektirdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Konuk Cumhurbaşkanları Onuruna Four Seasons Otel'de Bir Öğle Yemeği Verdi.

24.12.2010 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye - Afganistan - Pakistan Üçlü zirvesi kapsamında ev sahibi Cumhurbaşkanı olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, konuk Cumhurbaşkanları onuruna Four Seasons Otel?de bir öğle yemeği verdi.

KONUK CUMHURBAŞKANLARI ONURUNA ÖĞLE YEMEĞİ

Gül, Karzai, ve Zerdari öğle yemeğine Dolmabahçe Bezm -i Alem Valide Sultan Camiinde Cuma namazı kıldıktan sonra birlikte geldi.Cuma namazı çıkışı Cumhurbaşkanlığı makam aracını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül kullanarak iki lideri Four Seasons oteline getirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül makam aracını kullanırken, yanında Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai oturdu. Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdali ise, arka koltukta oturmayı tercih etti. Cumhurbaşkanı Gül, Karzai ve Zerdari otele girdikten sonra basın mensuplarının öğle yemeğinde görüntü almasına izin verildi. Yemeğe, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai, Afganistan Dışişleri Bakanı Zalmay Resul ve İçişleri Bakanı Muhammed Hanif Atmar ile Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdali , Pakistan Dışişleri Bakanı Mahmud Şah Mahmud Kureyşi ile İçişleri Bakanı Rehman Malik katıldı. Ev sahibi Cumhurbaşkanı Gül?ün konuk Cumhurbaşkanları onuruna verdiği yemek öncesi Cumhurbaşkanları ve bakanlar İstanbul Boğazı önünde kameralara poz verdi. Daha sonra basın mensupları dışarı çıkarıldı.

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai ve Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari Çırağan Sarayına geçti.Üç Cumhurbaşkanı daha sonra hazırlanan sahneye çıkarak Türkiye -Afganistan -Pakistan üçlü zirvesi kapsamında aile fotoğrafı çekildi. Bu arada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dışişleri ve İçişleri Bakanlarının aile fotoğrafında bulunmasını istedi. Bunun üzerine, Cumhurbaşkanları , İçişleri ve Dışişleri Bakanları da aile fotoğrafında yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Liderler Aile Fotoğrafı Çektirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement