MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Kars'ta Partisinin İl Başkanlığı Kongresine Katıldı - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Kars'ta Partisinin İl Başkanlığı Kongresine Katıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Kars\'ta Partisinin İl Başkanlığı Kongresine Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Kars İl Başkanlığı’nın kongresine katılmak üzere kente geldi.

07.02.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Kars İl Başkanlığı'nın kongresine katılmak üzere kente geldi.

Partisinin kongresinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla kaya, "Ülkemizin bir bölümü bölücülere teslim edilmiş. Haram yiyenler, haramzadeler, milletimizin bütün değerlerine dil uzatan bir zihniyet var. Milliyetçi Hareket'in nefesi hainlerin, haram yiyenlerin, cumhuriyetimizi yakmak isteyenlerin, Türk milletini bölmek isteyenlerin ensesinde olacaktır. Onun için de birlik içerisinde, beraberlik içerisinde, kardeşlik duygularımızı daha da geliştirerek ülküdaşlık hukuku çerçevesinde birbirimize yaklaşarak, yakınlaşarak inşallah 7 Haziran'da da Milliyetçi Hareket'in bayrağını zafer burçlarına dikmek için elimizden ne gelirse yapacağız" dedi.

Partisinin kongresi devam ederken başka bir programa katılmak üzere salondan ayrılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, salon çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde takipçisi olacaklarını kaydeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, şunları söyledi:

"Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesi Türk Dünyası'nın bütünleşmesi açısından önemli bir proje. Bu projenin bir an önce hayata geçirilmesi lazım. Ama bu projenin de devam ettirilmesiyle ilgili bir takım sıkıntılar olduğu gözüküyor. Bunu daha bir detaylı bir şekilde biz inceleyip, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bu projenin takipçisi olacağız biz."

Öte yandan, MHP Kars İl Başkanlığı Kongresi'ne mevcut İl Başkanı Yaver Özcan ile Hasan Fatih Özağdaş iki liste halinde aday oldu. MHP İl Başkanlığı için partililer oy kullanmaya başladı.

MHP Kars İl Başkanlığı Kongresi'ne Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş, MHP MYK Üyeleri Taner Gökçek, Muharrem Yıldız ve çok sayıda partili katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Kars'ta Partisinin İl Başkanlığı Kongresine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement