MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Açıklaması

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Açıklaması

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 4 eski bakan ile ilgili hazırlanan fezlekelerin TBMM Genel Kurulu’nda okunması ile ilgili olarak, “Türk milleti adına tüm milletvekillerinin bu hesabı sorması lazım. Bunu gizlemeye gerek yok. TBMM’nin böyle bir iradeyi kullanmasını temin etmek için girişimlerimiz sürecek” dedi.

10.03.2014 16:28

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 4 eski bakan ile ilgili hazırlanan fezlekelerin TBMM Genel Kurulu'nda okunması ile ilgili olarak, "Türk milleti adına tüm milletvekillerinin bu hesabı sorması lazım. Bunu gizlemeye gerek yok. TBMM'nin böyle bir iradeyi kullanmasını temin etmek için girişimlerimiz sürecek" dedi.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Vural, 4 eski bakan ile ilgili fezlekeleri milletvekillerinin incelemesi gerektiğini söyledi. Vural, "Türk milleti adına tüm milletvekillerinin bu hesabı sorması lazım. Bunu gizlemeye gerek yok. TBMM'nin böyle bir iradeyi kullanmasını temin etmek için girişimlerimiz sürecek. 26 Mart günü toplanmak üzere karar alındı. MHP olarak bu fezlekelerin Türk milletinden daha fazla saklanmasına izin vermemiz mümkün değil. Bu kapsamda 26 Mart'ta toplanma ile ilgili CHP aradı, böyle bir niyetlerinin olduğunu söylemişlerdi. Toplanmak için çoğunluk olması gerekiyor. 26 Mart'ta bu toplantı gerçekleşirse, bunun okunması ile birlikte fezlekelerden kamuoyunun haberdar olmasını mümkün kılmak gerekiyor. Meclis soruşturması süreci başladıktan sonra 1 ay içerisinde fezlekelerin görüşülmesi mümkün olacaktır" ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in bu yönde yaptığı açıklamaların sorulması üzerine Vural, "Meclis Başkanı kendinize göre ahkam kesmeyiniz, bunca yıllık tecrübenizi ve hukukçuluğunuzu ayaklar altına almayınız" açıklamasında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement