MHP'li Adaylar, Silifke'de Esnaftan Destek İstedi - Son Dakika
Politika

MHP'li Adaylar, Silifke'de Esnaftan Destek İstedi

MHP\'li Adaylar, Silifke\'de Esnaftan Destek İstedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, Ülkenin Bugün Her Zamankinden Daha Çok Birlik ve Beraberliğe İhtiyacı Olduğunu Söyledi.

18.06.2007 13:05

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, ülkenin bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

MHP Mersin milletvekili adayları Mehmet Şandır, Behiç Çelik, Kadir Ural ve Ali Rıza Özdeniz, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, MHP İlçe Başkanı Yaşar Tebelleş, Akdere Belediye Başkanı Sadık Güner, Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner ve il genel meclis üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret ederek, 22 Temmuz'da yapılacak genel seçimde destek istedi.

Mersin 1. sıra milletvekili adayı Şandır, esnaf ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket'in inançlı kadrolarının, tek başına iktidar hedefi etrafında kenetleneceklerini ve Türkiye'nin kaderini değiştirmek uğrunda verdikleri mücadeleye tüm güçleriyle katkıda bulunacaklarını söyledi.

Seçime az bir süre kaldığını ifade eden Şandır, "Milliyetçi Hareket, Türk milletinin engin sağduyusuna, milli bilincine, idrakine, vicdanına ve ortak bir kaderi paylaşarak geleceğe yürüme iradesine sonuna kadar güveniyor. Bunun için ülkenin bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. MHP'ye kazandırılacak her oyun nelere kadir olacağını hep beraber göreceğiz. Birlik ve beraberliğimizin, üniter yapımızın, cumhuriyetimizin, bayrağımızın tehdit ve saldırı altında olduğu bir dönemde

MHP'yi tek başına iktidara getirip, bu bayrağı daha da yükselteceğiz. MHP iktidarında bu millet daha onurlu, daha mutlu, ekmeği elinde, karnı tok, başı dik olacak" dedi.

(MŞ-MT-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'li Adaylar, Silifke'de Esnaftan Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement