MHP'nin Kayseri Toplantısı Ertelendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

MHP'nin Kayseri Toplantısı Ertelendi

16.01.2016 09:18  Güncelleme: 10:41

MHP Genel Merkezi'nden yöneticilerin de katılması planlanan Kayseri Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin dün anjiyo olması üzerine ertelendi.

Mhp Genel Merkezi'nden yöneticilerin de katılması planlanan Kayseri Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin dün anjiyo olması üzerine ertelendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun da katılımıyla yapılacak il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve genel merkez delegelerinin de katılacağı Genişletilmiş İl Divan toplantısı, genel başkan Devlet Bahçeli'nin anjyo olması üzerine ertelendi.

Ertelemeye gerekçe olarak, konuşmacıların MHP lideri Bahçeli'nin sağlık durumu ve geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere, il dışında olmaları gösterildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika MHP'nin Kayseri Toplantısı Ertelendi - Son Dakika


Advertisement