Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva için taziye mesajı yayımladı - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva için taziye mesajı yayımladı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva için taziye mesajı yayımladı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, hayatını kaybeden Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva için taziye mesajı yayımladı. Bakan Güler, taziye mesajında Paşayeva'nın Türk dünyasına olan sevdasıyla tanındığını ve Türkiye ve Azerbaycan kardeşliğini son nefesine kadar haykırdığını belirtti. Güler, Ganire Paşayeva'ya Allah'tan rahmet dilerken, Azerbaycan halkına da başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

29.09.2023 11:36

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, hayatını kaybeden Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Güler, hayatını kaybeden Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Bakan Güler, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Azerbaycan Milletvekili Sayın Ganire Paşayeva'nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Türk dünyasına olan sevdasıyla tanıdığımız, Türkiye ve Azerbaycan kardeşliğini son nefesine kadar haykıran merhume Ganire Paşayeva'ya Allah'tan rahmet, kardeş Azerbaycan halkına da başsağlığı ve sabırlar diliyoruz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva için taziye mesajı yayımladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement