Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Hakkari'de Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Hakkari'de Gençlerle Buluştu

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hakkari'de gerçekleştirdiği ziyaretlerde gençlerle bir araya geldi. Güler, gençlere güvendiklerini ve önlerinde huzur dolu, müreffeh günlerin beklediğini ifade etti. Ayrıca, Hakkari'deki iş imkanları ve turizm potansiyeli hakkında bilgi vererek, gelecekte daha iyi günlerin yaşanacağını vurguladı.

23.08.2023 18:50

Milli Savunma Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Şuay Alpay ile birlikte kent merkezinde gezerek esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Güler, daha sonra valilik önündeki polis tören mangasını selamlayarak Hakkari Valiliğine geçti. Valilik şeref defterini imzalayan Güler, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'ten kentte yapılan çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ettikten sonra Hakkari Evi bahçesinde düzenlenen 'Şehir Buluşmaları' programında gençlerle bir araya gelen Güler, Hakkari'yi çok önemsediklerini, Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı'nın başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi. (DHA)

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Hakkari\'de Gençlerle Buluştu
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Hakkari'de Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement