Nevruz'a Broşürlü Davet - Son Dakika
Politika

Nevruz'a Broşürlü Davet

Nevruz\'a Broşürlü Davet

BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve Beraberindekiler, El Broşürleri ile Vatandaşları Nevruz Kutlamalarına Davet Etti.

19.03.2010 14:00

Barış ve Demokrasi Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici ve beraberindekiler, vatandaşları dağıttıkları el broşürleri ile kentte yarın yapılacak olan Nevruz kutlamalarına davet etti.

Şanlıurfa'da yarın yapılacak olan ve BDP Genel Başkan Yardımcısı Gülten Kışanak, kapatılan DTP'nin Genel Başkanı Ahmet Türk, KESK Genel Başkanı Sami Evren, bazı BDP milletvekilleri ve Kürt sanatçıların katılımıyla yapılacak olan Nevruz kutlamaları öncesi, BDP Şanlıurfa il teşkilatı bastırdığı el broşürlerini kent merkezinde vatandaşlara dağıttı. BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, BDP İl Başkanı İbrahim Ayhan, çeşitli sendika temsilcileri ile bir grup partili toplu halde Atatürk Bulvarı'nda, Kürtçe ve Türkçe yazılı el broşürlerini vatandaşlara dağıttı.

Broşürleri dağıttıkları vatandaşlarla zaman zaman Kürtçe ve Türkçe diyalog kurarak Nevruz kutlamalarına davet eden BDP İl Başkanı İbrahim Ayhan, "Nevruz, binlerce yıldır belgede özgürlük ve direniş bayramı olarak kutlanıyor. Biz de, Şanlıurfa'da yapacağımız kutlamalara herkesin katılımını sağlamak için broşür dağıtıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Nevruz'a Broşürlü Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement