Pençe Yıldırım Operasyonu'nda teröristlerin barındığı mağara kullanılamaz hale getirildi - Son Dakika
Politika

Pençe Yıldırım Operasyonu'nda teröristlerin barındığı mağara kullanılamaz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde yapılan arama tarama faaliyeti sonucunda teröristlere ait çok sayıda odası bulunan bir mağaranın ele geçirildiğini duyurdu. Mağarada bulunan yaşam malzemeleri kullanılamaz hale getirildi.

19.11.2023 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ın kuzeyinde teröristlerin barındığı mağara kullanılamaz hale getirildi

IRAK'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde, teröristlerin barındığı çok sayıda odası bulunan mağara, kullanılamaz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde arama tarama faaliyeti yürüten Mehmetçik'in bulduğu, 3 katı ve çok sayıda odası bulunan mağaranın görüntülerini paylaştı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz. Daima asil milletimizin emrinde ve görevinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama tarama faaliyetinde teröristlere ait bir mağarayı ele geçirdi. Çok sayıda odası olan mağarada tespit edilen yaşam malzemeleri kullanılamaz hale getirildi" denildi. (DHA)

Pençe Yıldırım Operasyonu\'nda teröristlerin barındığı mağara kullanılamaz hale getirildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Pençe Yıldırım Operasyonu'nda teröristlerin barındığı mağara kullanılamaz hale getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement