HDP Gebze İlçe Başkanı Ömer Yıldız, terör örgütü operasyonunda tutuklandı - Son Dakika
Politika

HDP Gebze İlçe Başkanı Ömer Yıldız, terör örgütü operasyonunda tutuklandı

HDP Gebze İlçe Başkanı Ömer Yıldız, terör örgütü operasyonunda tutuklandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gerçekleşen PKK/KCK operasyonunda, HDP ilçe başkanı Ömer Yıldız'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

04.05.2023 16:36  Güncelleme: 18:13

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK silahlı terör örgütünün propagandasını yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Eş zamanlı olarak, dün sabah erken saatlerde gerçekleştirilen operasyonda, aralarında HDP Gebze İlçe Başkanı Ömer Yıldız'ın da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

EVDEKİ ARAMADA YASAKLI YAYINLAR ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin evlerindeki aramalarda, çok sayıda yasaklı yayın ve dijital materyalin ele geçirildiği belirtildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika HDP Gebze İlçe Başkanı Ömer Yıldız, terör örgütü operasyonunda tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Aydin: Orada birisi gülünç bir yorum yazmış, 20 Yıldır niye bedava gaz ücretsiz olmamış, gündemden ne kadar uzak bir adam; dımbıl; GAZ ÇIKARILALI 1 hafta olmuş, herhalde MAYIS’da ücretsiz olacaktı… 41 26 Yanıtla
  • Erdem Okançay: Gaz kac senedir bulunuyor surekli izlemedin mi? Secime birakirsan tabi 1 hafta olur.. 0 0 Yanıtla

Advertisement