Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ: Can Atalay ile fikren bağdaşan yanım yok - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ: Can Atalay ile fikren bağdaşan yanım yok

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ: Can Atalay ile fikren bağdaşan yanım yok

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Can Atalay ile fikren bağdaşan yanı olmadığını belirterek, Can Atalay'ın seçim zamanlarında tutuklu olduğunu ve sürecin böyle işlemesi gerektiğini söyledi. Özdağ, Türkiye'de zenginlerin her gün daha da zenginleştiğini, diğer insanların ise fakir yaşamaya devam ettiğini savundu. Ayrıca yargıyı eleştiren Özdağ, bazı davalarda yargının tamamen siyaset kurumunun elinde olduğunu ifade etti.

13.11.2023 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, "Can Atalay ile fikren bağdaşan yanım yok. Seçim olduğu zaman Can Atalay tutukluydu. Gelirdi parlamentoya, yeminini yapardı, sonra parlamento dokunulmazlığını kaldırırdı, yeniden cezaevine giderdi. Sürecin böyle işlemesi lazımdı." dedi.

Özdağ, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de 85 milyon nüfusun 10 milyonunun zengin olduğunu ve her gün daha da zenginleşeceğini, diğer insanların ise fakir yaşamaya devam edeceğini savundu.

Türkiye'de yargıyı eleştiren Özdağ, "Yargı bağımsız, tarafsız ve objektif değildir. Bazı davalarda yargı tamamen siyaset kurumunun elindedir." ifadesini kullandı.

???????Özdağ, Yargıtay ile Anayasa Mahkemesinin Can Atalay kararlarına ilişkin de şu değerlendirmede bulundu:

"Ben ülkücü gelenekten geliyorum. Ülkü Ocaklarında yöneticilik yaptım. 12 Eylül'de idamla yargılandım, 7,5 sene hapis yattım Muhsin Yazıcıoğlu ile beraber. Sonra Muhsin Yazıcıoğlu ile parti kurduk. Can Atalay ile fikren bağdaşan yanım yok. Seçim olduğu zaman Can Atalay tutukluydu. Gelirdi parlamentoya, yeminini yapardı, sonra parlamento dokunulmazlığını kaldırırdı, yeniden cezaevine giderdi. Sürecin böyle işlemesi lazımdı."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ: Can Atalay ile fikren bağdaşan yanım yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement