Son dakika haber! MEHMET ÖZHASEKİ TERÖRİSTLERİ İNLERİNE GİRİP, ORADA BOMBALIYORUZ - Son Dakika
Politika

Son dakika haber! MEHMET ÖZHASEKİ TERÖRİSTLERİ İNLERİNE GİRİP, ORADA BOMBALIYORUZ

Son dakika haberleri... AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Tokat'ta katıldığı açılış programında sınır ötesindeki terör operasyonlarıyla ilgili olarak, Sınır ötesinde belli bir kilometreye kadar gittik. Şimdi, kendi inlerine kadar 140-150 kilometre gidiyoruz.

06.10.2022 22:10  Güncelleme: 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Tokat'ta katıldığı açılış programında sınır ötesindeki terör operasyonlarıyla ilgili olarak, Sınır ötesinde belli bir kilometreye kadar gittik. Şimdi, kendi inlerine kadar 140-150 kilometre gidiyoruz. Tek tek bulup orada bombalıyoruz, imha ediyoruz, sonra dönüp geliyoruz? dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Tokat il merkezinde Türk İslam Bilim Tarihi Müzesi açılışı ile Turhal ilçesinde Pancar Kampanya Döneminin açılış programına katıldı. Özhaseki, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, İl Genel Meclisi Başkanı Erol Duyum, AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşların iştirak ettiği programda Turhal Şeker Fabrikası 89'uncu Kampanya Döneminin açılışını gerçekleştirdi. Ardından, Tokat'ın tarihi Sulusokak Çarşısında bulunan, Tokat Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yağıbasan Medresesi Türk İslam Bilim Tarihi Müzesi'nin açılışını yaptı.

'ÜLKEDE HUZUR VAR, ONLARA HUZUR YOK'

Buradaki konuşmasında terörden arındırılan ülkede huzurun hakim olduğunu ifade eden Özhaseki, Terör belasıyla hamdolsun uğraştık ve artık ülkede huzur var. Onlara huzur yok. Huzur da bulamayacaklar. Türkiye temizlendi. Sınır ötesinde belli bir kilometreye kadar gittik. Şimdi kendi inlerine kadar 140-150 kilometre gidiyoruz. Tek tek bulup orada bombalıyoruz, imha ediyoruz, sonra dönüp geliyoruz. Neden Ülkemizde başka türlü gelip de bunlar sızma yapıp bir evladımızı daha şehit etmesinler diye. Bu mücadeleler kolay olmuyor. FETÖ belasıyla da mücadele edildi yıllarca. Elhamdülillah o belanın da altından kalktık. Çünkü öyle sinsi bir örgüt ki herkesi din tarafından bağlamışlar. Garibanların çocuklarını almışlar. Zenginlerin de zekatını alıp birleştirmişler ve devletin en iyi yerine doğru sızmışlar. 50 yıl boyunca gizlice yaptıkları bu faaliyet en sonunda 15 Temmuz gibi bir gecede tüm gerçekliğiyle, çıplaklığıyla herkesin önüne çıktı. O gün bu çirkinliği herkes görmüş oldu. Görmeyenler de görmüş oldu. ve Allah'a hamdolsun Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle, iradesiyle, cesaretiyle ve bütün bir milletin de ayağa kalkmasıyla o kötülüklere de son verdik? diye konuştu. (DHA)

Son dakika haber! MEHMET ÖZHASEKİ TERÖRİSTLERİ İNLERİNE GİRİP, ORADA BOMBALIYORUZ
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Son dakika haber! MEHMET ÖZHASEKİ TERÖRİSTLERİ İNLERİNE GİRİP, ORADA BOMBALIYORUZ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale'de 7 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı
    11:28 Çanakkale'de 7 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından bir araçta yapılan kontrolde Afganistan uyruklu 7 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi. Ayrıca araçta bulunan sahte bin 500 Amerikan doları ile ilgili sahtecilik suçundan tahkikat başlatıldı. Göçmen kaçakçılığı suçundan 2 şüpheli tutuklandı.

  • CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli:
    11:24 CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli: "419 Hanelik Sosyal Konut Projesini Benim Dönemimde Çeşme Halkı ile Buluşturacağız"

    Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanı olmaya hazırlanan CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli seçime günler kala temposunu arttırarak çalışmalarına devam ediyor. Adaylık sürecini ve projelerini ANKA Haber Ajansına anlatan Denizli, Çeşme’nin en büyük ihtiyaçlarından birinin sosyal konut olduğunu belirterek "Ekonomimizin geldiği yer itibarıyla alım gücünün düşmesi ile birlikte sosyal konut Çeşme’de ciddi bir beklenti. Biz de zaten bu konuyu proje lansmanımızda duyurduğumuz gibi 419 hanelik bir sosyal konut projesini Çeşme halkı ile benim dönemimde buluşturacağız” dedi.

  • Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü cezaevine gönderildi
    11:23 Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü cezaevine gönderildi

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, FETÖ'ye üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.Ç, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Hüdai Kaplıcaları mevkisinde yakalandı. Hükümlü, savcılıktaki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
    11:23 Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri'nin en büyük mahallesi Mevlana'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan hizmet ve yatırımlar nedeniyle takdir ve teşekkür aldı.

  • Cübbeli Ahmet'ten tartışma yaratacak çıkış: Yeniden Refah ve Saadet'e oy vermek caiz değil
    11:23 Cübbeli Ahmet'ten tartışma yaratacak çıkış: Yeniden Refah ve Saadet'e oy vermek caiz değil

    İsmailağa Cemaati'nden kovulan Cübbeli Ahmet, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesi tartışma yaratacak bir çıkışta bulundu. Cübbeli, "Şu anda Cumhur İttifakı'nın dışındaki Yeniden Refah, Saadet vb. adaylarına özellikle İstanbul, Ankara gibi kazanamayacakları kesin ama Cumhur İttifakı'na kaybettirip CHP'yi, DEM'i teröristleri kazandıracağı kuvvetle muhtemel olan yerlerde bunlara oy vermek caiz değildir" dedi.

  • Adana'da 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde 1 milyon 629 bin 959 seçmen oy kullanacak
    11:20 Adana'da 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde 1 milyon 629 bin 959 seçmen oy kullanacak

    Adana'da 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde 5 bin 164 sandıkta 1 milyon 629 bin 959 seçmen oy kullanacak. Adana'nın ilçelerinde ise toplamda 1 milyon 629 bin 959 seçmen oy kullanacak.

  • Edirne'de 159 düzensiz göçmen yakalandı
    11:18 Edirne'de 159 düzensiz göçmen yakalandı

    Edirne'de bir haftada yasa dışı yollarla yurda girdiği belirlenen 159 düzensiz göçmen yakalandı. Güvenlik güçleri denetimlerini sürdürerek göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Milli Savunma Bakanı: Savarona Haziran Ayı Sonunda Seyir Yapabilir Hale Gelecek
    11:14 Milli Savunma Bakanı: Savarona Haziran Ayı Sonunda Seyir Yapabilir Hale Gelecek

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi mirası Savarona'nın haziran ayı sonunda deniz eğitimleri ve tanıtım faaliyetleri kapsamında seyir yapabilir hale gelebilmesinin planlandığını bildirdi. Bakan Güler, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan'ın 'Savarona Yatı ve Ertuğrul Gemisi'nin müze haline getirilmesi' hakkında yazılı soru önergesini yanıtladı.

  • Eskişehir'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
    11:14 Eskişehir'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un başkanlığında yapılan toplantıda, 2023 yılında ilimizde yapılan çalışmalar değerlendirilerek 2024 yılı için yapılması gereken konular ele alındı. Vali Aksoy, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede etkinliğin en üst noktaya çıkarılmasını hedeflediklerini belirtti.

  • Çanakkale'de 9 düzensiz göçmen yakalandı, bir kişi tutuklandı
    11:14 Çanakkale'de 9 düzensiz göçmen yakalandı, bir kişi tutuklandı

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından yapılan kontrolde bir araçta Afganistan uyruklu 9 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alınan bir kişi ise tutuklandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Kontrolde, bir araca, bir çocuk can yeleğine, bir el hava pompasına, sekiz şambrel ve 11 bin 400 TL'ye el konuldu.

  • Seren Serengil, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekliyor
    11:10 Seren Serengil, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekliyor

    Seren Serengil, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçim öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı. Serengil, İstanbul'un güzelliğini gölgeleyen her şeyden arındırılması gerektiğini belirterek, İmamoğlu'nun rakibinin olmadığını ve kesinlikle kazanacağını söyledi.


Advertisement