TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamento Başkanları Avrupa Konferansı'na katılmak üzere Dublin'e gitti - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamento Başkanları Avrupa Konferansı'na katılmak üzere Dublin'e gitti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamento Başkanları Avrupa Konferansı\'na katılmak üzere Dublin\'e gitti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) tarafından düzenlenen Konferans'a katılmak üzere İrlanda'nın başkenti Dublin'e geldi. Kurtulmuş, Ukrayna'ya karşı Rusya'nın saldırganlık savaşının sonuçları ve temsili demokrasilerin sınamaları konularında konuşma yapacak ve ev sahibi ülke ile katılımcı ülkelerin meclis başkanlarıyla görüşmeler gerçekleştirecek.

27.09.2023 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamento Başkanları Avrupa Konferansı'na katılmak üzere İrlanda'nın başkenti Dublin'e geldi.

Meclis Başkanı Kurtulmuş'u, Dublin Havalimanı'nda Türkiye'nin Dublin Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay ve diğer ilgililer karşıladı.

Kurtulmuş, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) tarafından iki yılda bir gerçekleştirilen Konferans'ın, " Ukrayna'ya karşı Rusya'nın saldırganlık savaşının sonuçları ve Ukrayna'nın yeniden inşasında ulusal parlamentoların rolü" ve "İstikrarsız dönemlerde temsili demokrasilerin sınamaları" konulu oturumlarında konuşma yapacak.

Meclis Başkanı Kurtulmuş, Konferans kapsamında ev sahibi ülke ile katılımcı ülkelerin meclis başkanlarıyla görüşme gerçekleştirecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Parlamento Başkanları Avrupa Konferansı'na katılmak üzere Dublin'e gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement