TBMM'de Sağlık ve İçişleri Bakanlıklarının 2024 bütçeleri görüşülmeye başlandı - Son Dakika
Politika

TBMM'de Sağlık ve İçişleri Bakanlıklarının 2024 bütçeleri görüşülmeye başlandı

TBMM\'de Sağlık ve İçişleri Bakanlıklarının 2024 bütçeleri görüşülmeye başlandı

TBMM Genel Kurulu, Sağlık Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığının 2024 yılı bütçelerinin görüşmelerine başladı. Ayrıca, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının bütçeleri de ele alınacak. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, bütçeler üzerinde ilk sözü aldı.

16.12.2023 11:22  Güncelleme: 11:24

TBMM Genel Kurulu'nda, Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı ile bağlı kurumların, 2024 yılı bütçe görüşmeleri başladı.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkan Vekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Oturumu açan Bozdağ, Sağlık Bakanlığı, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın bütçelerinin görüşüleceğini belirtti. Genel Kurul, bakanlıkların bütçesi üzerine yapılan konuşmalarla devam ediyor.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement