Trabzon AK Parti'ye Katılım - Son Dakika
Politika

Trabzon AK Parti'ye Katılım

Trabzon AK Parti\'ye Katılım

BTP’nin 30 Mart 2014’te yapılan yerel seçimde Trabzon’un Sürmene ilçesinde Belediye başkan adayı olan Halit Bayram ve 14 yeni üye AK Parti’ye katıldı.

23.10.2015 16:03

BTP'nin 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimde Trabzon'un Sürmene ilçesinde Belediye başkan adayı olan Halit Bayram ve 14 yeni üye AK Parti'ye katıldı.

Sürmene AK Parti İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta da katıldı.

"Esasında yuvanıza hoş geldiniz. Belki daha önce hayal ettiniz ama tercihinizi bu zor zamanda yaptınız" diyen Balta, "Zor zamanlarda zor işleri esasında güçlü ve yetenekli insanlar bu işin üstesinden gelir. Zor zamanda da insanların yanında olmak onlara güç vermek önemli bir şeydir. Ben sizi öncelikle tebrik ediyorum. Kasım seçiminin anlamını önemini manasını esasında en fazla anlayan sizlersiniz ki buradasınız. Sizlere bu kutlu yolda hep beraber yürümeye geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu aile her kesimden insanlara kapısı açıktır. Burada hiç pişman olmayacaksınız. 13-14 yıldır ülkede yapılanları görüyorsunuz. Bundan sonrada inşallah çok iyi hizmetler edeceğiz. Bu hizmetlerle birlikte hem çocuklarımıza hem torunlarımıza ve bizden sonra gelecek insanlar inşallah bizi hayır ile yad ediyoruz" dedi.

Oyunu bozmak için birlik olup herkese olanları anlatıp sandıktan başarıyla çıkmak için ellerinden geleni yapmak zorunda olduklarını belirten Balta, "Özellikle Türkiye'de değişim ve dönüşüm, demokratik halk ve özgürlük manasında yapılan reformlar Türkiye'nin imarı ile her alanında yaptığımız bu hizmetlerde sizlerin çok büyük katkıları var. Ben 7 Haziran seçimleri öncesinde başta siz olmak üzere yönetiminizin bize vermiş olduğu destekten dolayı bütün arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bütün Milletvekili arkadaşlarımızın sizlere selamlarını iletiyorum. Öncelikle şunu söylemek isterim bu camianın huzurunda konuşmak zor elbette. Ben Türkiye'de son 14 yılda yapılanlarla alakalı konuşmayacağım. Bizlerden çok çok daha iyi bilen kardeşlerimizsiniz, bunları anlatan ve hepiniz kanaat önderi arkadaşlarımızsınız. Bu insanlara bunu anlatmaktan ziyade 7 Haziran seçimleri öncesinde oluşan iklimin 7 Haziran öncesinde oluşan küresel güçlerin Türkiye deki ortaklarının paydaşlarının Türkiye düşmanlarının özellikle bu hareketi bu davayı, hizmet davasını engellemek için yaptıkları işbirliğine hep beraber şahit olduk. Özellikle birinci amaçları şu idi, AK Parti'yi partimizi 13-14 yıldan beri bu ülkeye hizmet eden gece gündüz demeden hizmet eden ve her alanda Türkiye'yi ileri taşıyan bu hareketi, özellikle bu hareketin lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ı bu memlekette 'nasıl zayıflatırız nasıl aşağıya indiririz, nasıl yok ederiz' düşüncesiyle hep beraber el ele vermişler. Aydın Doğan medyası Paralel yapı ve muhalefet partilerinin hepsi beraber olmuşlar. 'AK Parti'yi nasıl yıkabiliriz, HDP'yi nasıl barajı aştırırız, dört partiyi nasıl meclise sokarız da AK Parti tek başına iktidar olmamasın' diye böyle bir düşünceleri vardı. Bu düşüncelerini de gerçekleştirdiler. Her şer de bir hayır vardır, bunu böyle yorumluyoruz. Milletimizin verdiği karar bizim başımızın tacıdır. Ama şimdi 1 Kasım seçimleri var bu yapılan oyunu bozmak için birlik olup herkese olanları anlatıp sandıktan başarıyla çıkmak için elimizden geleni yapmalıyız. Bunun için taşın altına elimizi değil gövdemizle girerek 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir şekilde çıkacağız inşallah" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Trabzon AK Parti'ye Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement