Ümit Özdağ otobüsteki Arapça yazılara tepki gösterdi: Böyle rezalet olur mu? - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ümit Özdağ otobüsteki Arapça yazılara tepki gösterdi: Böyle rezalet olur mu?

03.04.2022 17:32  Güncelleme: 17:39

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kocaeli'de Suriyeli mülteciler için Arapça durak isimleri yazılmasına öfkelendi. Sosyal medya hesabından konu hakkında paylaşım yapan Özdağ, "Böyle rezalet olur mu? Osmanlı devleti Şam'da, Kahire'de, Mekke'de Türkçe ile devlet yönetti" sözlerine yer verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriyeli mülteciler konusunu gündemde tutmaya devam ediyor. Özdağ son olarak Kocaeli'deki otobüslere Arapça durak isimleri yazılmasına sinirlendi.

Otobüste Arapça yazıları gören Ümit Özdağ, küplere bindi: Böyle rezalet olur mu?

"BÖYLE REZALET OLUR MU?"

Osmanlı devletinden örnekler veren Özdağ, "Böyle rezalet olur mu? Osmanlı devleti Şam'da, Kahire'de, Mekke'de Türkçe ile devlet yönetti. AKP Kocaeli'nde kamusal yaşama Arapçayı sokuyor. Zafer Partisi gelecek, AKP ve sığınmacılar gidecek. Korkma! Zafer yakın" ifadelerini kullandı.

İşte Özdağ'ın tepki gösterdiği tabela:

Otobüste Arapça yazıları gören Ümit Özdağ, küplere bindi: Böyle rezalet olur mu?

Son Dakika Politika Ümit Özdağ otobüsteki Arapça yazılara tepki gösterdi: Böyle rezalet olur mu? - Son Dakika


Advertisement