Amasya'da doğum yapan kadın ambulans helikopterle Samsun'a sevk edildi - Son Dakika
Sağlık

Amasya'da doğum yapan kadın ambulans helikopterle Samsun'a sevk edildi

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğum yapan M.A., akciğerinde oluşan problem nedeniyle ambulans helikopterle Samsun'a sevk edildi. Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen ambulans helikopter, Amasya 12 Haziran Stadyumu'na indi ve M.A. tedavi için Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Bebeğin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

24.08.2023 15:44

AMASYA Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğum yapan M.A. (25) isimli kadın, akciğerde oluşan problem nedeniyle helikopter ambulansla Samsun'a sevk edildi.

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde M.A., sezaryenle doğum yaptı. Ameliyat sonrası akciğerinde problem tespit edilen M.A.?nın Samsun'a sevk edilmesine karar verildi. Genç kadın için ambulans helikopter istendi. Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen ambulans helikopter Amasya 12 Haziran Şehir Stadyumuna indi. M.A., sağlık ekipleri tarafından sedyeyle helikoptere taşınarak tedavisi için Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Bebeğin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Amasya\'da doğum yapan kadın ambulans helikopterle Samsun\'a sevk edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Sağlık Amasya'da doğum yapan kadın ambulans helikopterle Samsun'a sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement