Dünyaca Ünlülerdi 40 Yaşından Sonra da Anne Oldular - Son Dakika
Sağlık

Dünyaca Ünlülerdi 40 Yaşından Sonra da Anne Oldular

Dünyaca Ünlülerdi 40 Yaşından Sonra da Anne Oldular

Kadın kariyerini yaptıktan sonra yani 40'ından sonra normal bir şekilde anne olabiliyor. Bakalım 40 yaşından sonra anne olan ünlüler kimlermiş.

23.02.2016 13:53  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tıbbın ilerlemesiyle artık birçok imkansız gibi görünen şey mümkün hale geldi. Eskiden anne olmak için belli bir yaşı geçmemek gerektiğini ya da geç yaşta anne olmanın ne kadar risk taşıdığını ne kadar tehlikeli olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama tıpta yaşanan büyük buluşlar yeni teknolojiler ve tedaviler artık bu kuralları tanımıyor birçok kadın kariyerini yaptıktan sonra yani 40'ından sonra normal bir şekilde anne olabiliyor.


Jane Krakowski

30 Rock dizisinde canladırdığı karakterin, çevresindekilerin ilgisini çekmek için hamile numarası yapmayı bile düşündüğünü; takip edenleri tebessümle hatırlayacaktır. Neyse, biz konumuza dönersek; ünlü oyuncu çocuğunu doğurduğunda 42 yaşındaymış.

Mariah Carey

Eşi Nick Cannon'dan 10 yaş büyük olan Carey, ikiz çocuklarını dünyaya getirdiğinde, 41 yaşındaymış.

Salma Hayek

41 yaşında bir çocuk sahibi olan Hayek ile ilgili en ilginç sey; yaşıyla görünüşünün hiçbir şekilde bağdaşmaması olsa gerek....

Celine Dion

Sayısız denemeden sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kalmayı başaran ünlü sanatçı; ikiz çocuklarını tam olarak 42 yaşında doğurmuş

Nicole Kidman

Tom Cruise ile olan evliliğinde, bir türlü çocuk sahibi olamayan Kidman; bu talihsizliği yeni eşi Keith Urban ile aşmış görünüyor. 2007 yılında, ilk çocuğunu 41 yaşında dünyaya getiren Kidman, aynı mutluluğu iki yıl sonra tekrar yaşamıştı.


Madonna

Madonna, ilk çocuğu olan Rocco Ritchie'yi 41 yaşında doğurmuş...

Brooke Shields

2003 yılında ilk çocuğunu dünyaya getirdikten sonra, uzun bir süre doğum sonrası depresyon problemiyle uğraşan Shields; nihayet yaşadığı sıkıntıları aşarak 40 yaşında, yeniden bir çocuk sahibi olmuş.

Sandra Bullock

Şu an 50 yaşında olan Bullock evlat edindiği ve 3 yaşında olan oğlu Louis konuşmaya başladığında oyuncu, "Bana 'anne' diyor ve bu bana güç veriyor"

Marcia Cross:

The Desperate Housewives/Umutsuz Ev Kadınları dizisinin yıldızı Marcia Cross, 2006 yılında borsacı Tom Mahoney ile evlenmişti. Marcia, 45 yaşını kutladıktan kısa bir süre sonra ikiz kız bebekleri Eden ve Savannah'ı dünyaya getirdi.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Dünyaca Ünlülerdi 40 Yaşından Sonra da Anne Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement