Ekolojik SPA Crassula ECO Hizmette - Son Dakika
Sağlık

Ekolojik SPA Crassula ECO Hizmette

 Ekolojik SPA Crassula ECO Hizmette

Birbirinden Güzel Masajlarla İlkbahara Ruhen ve Bedenen Enerji Depolayarak Girin!

14.03.2011 11:15

Türkiye'nin ilk ekolojik SPA'sı Crassula ECO hizmete açıldı!

Cornelia de Luxe Resort'un içinde yeni açılan Türkiye'nin ilk ekolojik SPA'sı Crassula ECO'nun doğal güzellikler içindeki konforlu ortamında sunulan tamamen organik ürünler ve manuel terapiler üzerine kurulu özel bakım hizmetleri ile kendinizi yenileyin, birbirinden güzel masajlarla ilkbahara ruhen ve bedenen enerji depolayarak girin!

Antalya'nın gözde tatil beldesi Belek'te yer alan Cornelia De Luxe Resort, Türkiye'nin ilk ekolojik SPA'sı Crassula Eco SPA'yı hizmete açtı. Tamamen organik ürünler ve manuel terapiler üzerine kurulu Crassula Eco SPA ilkbahar mevsiminde zinde ve sağlıklı bir görünüme kavuşmanız için yüzde yüz doğal seçenekler sunuyor.

Uzman ekibi ile ihtiyacınıza uygun çözümler öneren Crassula Eco Spa'da tüm bakımlar holistik kaliteleri dikkate alınarak tek tek seçilmiş ve tamamen kimyasallardan arındırılmış ürünler kullanılarak uygulanıyor. Sadece sertifikalı organik ürünlerin bulunduğu Crassula ECO Spa'nın geniş ürün yelpazesi SPA Shop'ta misafirlerle de paylaşılıyor.

Masaj odalarında yaptıracağınız dinlendirici ve gevşetici masajlar, stresten uzaklaşıp rahatlamanıza yararken bir "Sıcak Şifa Tekniği" olan Reiki'nin Çakra Kontrolü, Enerji Transferi ve Sıcak Taş Masajı bedeninizde mucizeler yaratıyor. Ayaklara masaj ve baskı uygulanarak yapılan alternatif bir tedavi metodu olan Refleksoloji'den ise bir denediğinizde bir daha asla vazgeçemeyeceksiniz!

Lenf sisteminin elle manipüle edilerek bloke olmuş lenf sıvısının serbest akımının sağlanması tekniği olan Manuel Lenfatik Direnaj Masajı, temel yapısını Hint, Yoga ve Çin geleneksel tıbbının oluşturduğu Tai Masajı ve Japonca'da parmakla bastırmak anlamına gelen, konumu kesin bir şekilde belirlenmiş noktalarda deriye sıkıca bastırarak hastalıkları sağaltma yöntemi olan Shiatsu da Crassula Eco Spa'nın sunduğu çok özel masajlar arasında…

Dünyaca ünlü Baborganik cilt ve vücut bakımları ise sizi yeni bir siz yapacak! Babor araştırma laboratuarlarının çevresel farkındalık ve lüksün bir arada yaşanabileceğinden yola çıkarak geliştirdiği bu seri çevreye saygı ile birlikte doğal değerleri de yakalıyor. Bu son moda stile Green Glamour-Yeşil Cazibe adı veriliyor. Doğal kozmetikler zararlı içerikten uzakken organik ürünler onlardan bir basamak daha ileridir. Organik cilt bakım ürünleri en saf aktif içeriklere sahiptir ve bu ürünler hiçbir zararlı madde içermez. Baborganik yüz ve cilt bakımları organik aktif içeriklerle formüle edildi.

Ürün içeriklerinde doğal Ecocert sertifikalı koku, Ecocert sertifikalı Alplere özgü çiçek özleri, denetimli organik tarımdan elde edilen çiğdem köpüğü tohum yağı, bitkisel içerikli emülgatörler var.

Babarganik cilt bakımları; Klasik Cilt Bakımı, Mini Cilt Bakımı, Baborganik Yoğun Nemlendirme, Hassas Ciltler için Baborganik, Pure Treatment-Arındırıcı Bakım, Karma Ciltler için Baborganik, Anti Aging, Taze Havyar Bakımı, Organik Gençlik, Babor Erkek Bakım olarak sıralanıyor. Vücut bakımları arasında ise Marine Salt Peeling, Zero Cellulite, Body Sculpting, Marine Body Wraps, Baborganic Intensive Hydration for Body var.

Daha iyi hissetmek, daha iyi görünmek ve daha iyi yaşamak için Cornelia de Luxe Resort Crassula Eco Spa mükemmel bir adres! İlkbahara ruhen ve bedenen hazırlanmak için Cornelia De Luxe Resort'un ayrıcalıklı dünyasından mutlaka yararlanın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Ekolojik SPA Crassula ECO Hizmette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement