Kaü'de, Tıp Günleri Etkinliği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaü'de, Tıp Günleri Etkinliği

Kaü\'de, Tıp Günleri Etkinliği
14.10.2017 08:44

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’de ‘Tıp Günleri’ etkinlikleri kapsamında ‘Sıtma’ konulu konferans düzenlendi.

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ)'de 'Tıp Günleri' etkinlikleri kapsamında 'Sıtma' konulu konferans düzenlendi.

KAÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa, Erzurum Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selahattin Çelebi'de katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan konferansta sunum yapan Prof. Dr. Selahattin Çelebi, sıtma hastalığının önemi, epidemiyolojisi, hastalığın Türkiye'deki ve Dünya'daki dağılımı, etkenleri, tanı ve tedavisi üzerinde durdu.

Konferansa katılan Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Nezih Kök' de öğrencilere alanı ile ilgili dersleri sundu.

KAÜ'de düzenlenen ve yoğun ilgi gören konferans sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mükremin Özkan Arslan, tarafından katılımcılara plaket verildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Kaü'de, Tıp Günleri Etkinliği - Son Dakika


Advertisement