Korona virüsü yenen hemşire, alkışlarla taburcu oldu - Son Dakika
Sağlık

Korona virüsü yenen hemşire, alkışlarla taburcu oldu

- Korona virüsü yenen hemşire, alkışlarla taburcu oldu Antalya'nın Alanya ilçesinde, yakalandığı korona virüsü yenen hemşire Hatice Soylu, mesai arkadaşlarının alkışlarıyla taburcu oldu.

09.10.2020 17:38  Güncelleme: 17:47

- Korona virüsü yenen hemşire, alkışlarla taburcu oldu

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde, yakalandığı korona virüsü yenen hemşire Hatice Soylu, mesai arkadaşlarının alkışlarıyla taburcu oldu. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nde görev yapan bir hemşire Hatice Soylu, yurtdışından misafirlerinin gelmesinin ardından korona virüs (Covid-19) testi yaptırdı. Yapılan testte hemşirenin sonuçları pozitif çıkması üzerine Soylu, görev yaptığı hastanede tedaviye alındı. Hastanede kısa sürede hastalığı yenerek sağlığına kavuşan hemşire Soylu, mesai arkadaşları tarafından alkışlar eşliğinde taburcu edildi. O anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Hatice Soylu, 14 günlük karantina süresini evinde geçirecek.

Korona virüsü yenen hemşire, alkışlarla taburcu oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Korona virüsü yenen hemşire, alkışlarla taburcu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement