Ünlü dansçı Tanyeli'nin tedavisi tamamlandı, ameliyat için Küba'ya gidiyor - Son Dakika
Sağlık

Ünlü dansçı Tanyeli'nin tedavisi tamamlandı, ameliyat için Küba'ya gidiyor

Ünlü dansçı Tanyeli\'nin tedavisi tamamlandı, ameliyat için Küba\'ya gidiyor

Avustralya'da yaşayan Tanyeli, pankreas kanseri teşhisiyle tedavi sürecine başladı. İstanbul'da tamamlanan tedavinin ardından ünlü dansçı, önümüzdeki hafta ameliyat için Küba'ya gidecek. Tanyeli'yi tedavi süresince ünlü dostları yalnız bırakmadı. Kemoterapi sürecinde yaşadığı zorlukları anlatan Tanyeli, adını kullanıp yardım gecesi düzenleyenlere de sitem etmişti.

14.10.2023 20:03

Ailesiyle birlikte Avustralya'da yaşayan Tanyeli, haziran ayında sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvurmuş ve pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti.

"Pankreas kanseri teşhisi konuldu ve tedavi süreci başladı. Her şeyin iyi olacağını umuyorum. Kanseri Allah'ın da yardımıyla yeneceğime inanıyorum" diyen ve kemoterapi almaya başlayan Tanyeli'nin İstanbul'daki tedavisi tamamlandı.

Ünlü dansçı önümüzdeki hafta ameliyat için Küba'ya gidecek.

Tanyeli'yi tedavi süresi boyuncu ünlü dostları Yıldız Tilbe, Haluk Şentürk, Ebru Gündeş ve Ayşe Yıldız bir an olsun yalnız bırakmadı.

TANYELİ'Yİ ÜZEN OLAY

Haftanın üç günü kemoterapi alan ünlü oryantal, bu süreçte yaşadığı maddi ve manevi zorlukları anlatmış, adını kullanıp yardım gecesi düzenleyenlere de sitem etmişti Açıklaması

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Sağlık Ünlü dansçı Tanyeli'nin tedavisi tamamlandı, ameliyat için Küba'ya gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement