Louis Wain Filmi - Son Dakika
Sinema

Louis Wain Filmi

Louis Wain Filmi

Louis Wain filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Louis Wain filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

03.03.2020 11:59

Film, 1860- 1939 yılları arasında yaşayan ve çizdiği büyük gözlü kediler ile tanınan İngiliz ressam Louis Wain‘in hayatını konu alıyor. 10 yaşına kadar ailesi tarafından okula gönderilmeyen ve sıkıntlı bir okul yaşamı geçiren Wain, West London School of Art'a girmesi ile hayatı değişir. Sanatı hayatının odağı haline getiren Wain, 23 yaşına geldiğinde kendisinden 10 yaş büyük olan Emily ile evlenir. Ancak çiftin mutlulukları uzun sürmez, evliliklerinin 3. yılında Emily meme kanserinden yaşamını yitirir. Eşini kaybetmesinin ardından kendisini çizimlerine veren Wain, takıntı haline getirdiği kedileri eserlerine yansıtmaya başlar.

Yönetmen: Will Sharpe

Senaryo: Will Sharpe, Simon Stephenson

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Claire Foy, Andrea Riseborough, Aimee Lou Wood, Toby Jones, Jamie Demetriou, Crystal Clarke, Stacy Martin, Sophia Di Martino, Julian Barratt, Hayley Squires, Adeel Akhtar, Sharon Rooney, Olivier Richters, Asim Chaudhry, Sonia Goswami, Indica Watson, Alfredo Tavares, Thea Balich, Conny Stadler, Karol Steele , Jeremy Oliver, Sarah-Jane De Crespigny, Mariia Legun, John Kinory, Lampri Dimitriadi, Trevor Johnson, Shaun Newnham, Samantha Johnson

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Louis Wain

Yapımcı Firma: Filmartı Film

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi: 11.12.2020

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Louis Wain Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement