1. Uluslararası Samsun Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası - Son Dakika
Spor

1. Uluslararası Samsun Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası

1. Uluslararası Samsun Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un ev sahipliğinde düzenlenen 1. Uluslararası Samsun Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası'na katılan kulüplerin yönetici ve oyuncuları bir araya geldi.

23.09.2016 16:55

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediye spor'un ev sahipliğinde düzenlenen 1. Uluslararası Samsun Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası'na katılan kulüplerin yönetici ve oyuncuları bir araya geldi.

Canik Belediyespor tarafından düzenlenen turnuvaya katılan Lübnan'dan Riyadi, Romanya'dan Universitatea Cluj ve Bulgaristan'dan BC Haskovo takımlarının basketbolcuları ve yöneticileri, Meşe Kültür Tesisleri'nde buluştu.

Canik Belediyespor'un onursal başkanı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, burada yaptığı konuşmada, takımlarının 4 yıldır Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele ettiğini söyledi.

İlk kez takımın Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edeceğini hatırlatan Genç, Canik Belediyespor'u dünyada da marka yapmak için çalıştıklarını vurguladı.

"Avrupa'da kendimizi göstereceğimizi ümit ediyorum" diyen Genç, "5 Ekim'de Avrupa kupası eleme turunda Rusya'nın Chevakata Vologda takımı ile maçımız var. Bu maçı kazanmak zorundayız. Rusya'daki maçı aldıktan sonra Avrupa kupalarında boy göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Universitatea Cluj Kulübü Başkanı Liuveie Alexa ise Samsun'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Sporun rengi, ırkı, cinsiyeti yoktur, spor dostluktur." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 1. Uluslararası Samsun Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement