1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımından Milli Takıma Seçilen Sporcular - Son Dakika
Spor

1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımından Milli Takıma Seçilen Sporcular

1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımından Milli Takıma Seçilen Sporcular

1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımı'ndan Sena Akman ve Tuğba Çürük, Ümit Genç ve U-21 Türkiye Karate Şampiyonası'nda başarılı performans sergileyerek milli takıma seçildi. Sena Akman Türkiye 5'incisi olarak Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı. Tuğba Çürük ise Türkiye şampiyonu olarak Balkan ve Avrupa Şampiyonalarında Türkiye'yi temsil edecek. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, sporcuların ailelerini, hocalarını ve yöneticilerini kutladı.

09.11.2023 10:42

1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımından başarılı sporcular milli takıma seçildi.

1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımı'ndan Sena Akman ve Tuğba Çürük önemli bir başarıya imza atarak milli takıma seçildi. Balıkesir'de düzenlenen 78 ilden iki bin sporcunun yarıştığı Ümit Genç ve U-21 Türkiye Karate Şampiyonası'nda Sena Akman gençler 66 kilogramda yarışarak Türkiye 5'incisi olarak milli takıma seçildi. Aynı zamanda Sena Akman, Kasım'da Slovenya'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

Ümitler 'de +61 kilogramda yarışan sporcu Tuğba Çürük, milli takım seçmelerinde Türkiye şampiyonu oldu. Başarılı sporcu Tuğba Çürük, Slovenya'da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ve Gürcistan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonalarında Türkiye'yi temsil edecek.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin milli takıma seçilen sporcuların ailelerini, hocalarını ve yöneticilerini kutladı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımından Milli Takıma Seçilen Sporcular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement