20 maçtır yenilmiyorlar! İşte Fenerbahçe'nin rakibi Union Saint-Gilloise'nin Avrupa macerası - Son Dakika
Spor

20 maçtır yenilmiyorlar! İşte Fenerbahçe'nin rakibi Union Saint-Gilloise'nin Avrupa macerası

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde eşleştiği Belçika takımı Union Saint-Gilloise'nin bu sezonki Avrupa macerasını yakından inceliyoruz. Union Saint-Gilloise, Avrupa Ligi gruplarında 3. sırada tamamlayarak UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam etme hakkı kazandı. Belçika ekibi, ligde ve Avrupa'da oynadığı son 20 maçı da kaybetmedi.

23.02.2024 15:59  Güncelleme: 16:07

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde eşleştiği Belçika takımı Union Saint- Gilloise'nin bu sezonki Avrupa macerasını yakından inceliyoruz.

20 MAÇTIR YENİLMİYORLAR

Belçika ekibi, bu sezon Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi play-off turundan başladı. Union Saint-Gilloise bu turda Lugano'yu 2-0 ve 1-0'lık skorlarla mağlup etti ve Avrupa Ligi gruplarına kaldı. Union Saint-Gilloise, UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamladı ve yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam etme hakkı kazandı. Belçika ekibi ligde ve Avrupa'da oynadığı son 20 maçı ise kaybetmedi.

FRANKFURT'U ELEDİLER

UEFA Konferans Ligi son 16 turu play-off turunda Eintracht Frankfurt ile eşleşen Union Saint-Gilloise, Alman ekibiyle sahasında 2-2 berabere kaldı. Belçika temsilcisi, deplasmanda ise Frankfurt'u 2-1 mağlup etti ve Konferans Ligi son 16 turuna yükselerek Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

LİGDE AÇIK ARA LİDER

Union Saint-Gilloise, ligde ise 26 maç sonunda 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 62 puan topladı. Union Saint-Gilloise, topladığı 62 puanla en yakın rakibine 8 puan fark atarak şu anda Belçika Ligi'nde lider durumda bulunuyor.

20 maçtır yenilmiyorlar! İşte Fenerbahçe\'nin rakibi Union Saint-Gilloise\'nin Avrupa macerası
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor 20 maçtır yenilmiyorlar! İşte Fenerbahçe'nin rakibi Union Saint-Gilloise'nin Avrupa macerası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Ay Yıldız: Fenerbahçe’de 16 maçtır yenilmiyor,üstelik daha zorlu bir ligde. 121 56 Yanıtla
    Çağatay Kurt: :))))))) 8 10
  • M Ak: Şimdiden geçmiş olsun 53 82 Yanıtla
  • Musa Klavuz: Fark etmez basar geçeriz 94 40 Yanıtla
    Çağatay Kurt: Yaw he he 13 23
  • Cengiz Yılmaz: Hiçbir takımı tutmayan biri olarak iddia ediyorum.Fener bu takımı eleyemez. 52 66 Yanıtla
    Hakan Yıldız: Eler 18 10
  • Bilal Aslan: Fener adı belli olmayan belçika çikolatası takımı güle oynaya eler. Adam olun, akıllı olun. Şekil yapmayın. 49 37 Yanıtla
  • Mevlut Emre: Enazindan sparta pragdan çok iyi 49 30 Yanıtla
  • Burak: Sanki Barcelonayı anlatmışlar?? 8 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement