2023 Hasan Sarol Sezonu Atlı Cirit 1. Lig D Grubu Müsabakaları Kayseri'de Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

2023 Hasan Sarol Sezonu Atlı Cirit 1. Lig D Grubu Müsabakaları Kayseri'de Devam Ediyor

2023 Hasan Sarol Sezonu Atlı Cirit 1. Lig D Grubu Müsabakaları Kayseri\'de Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Dünya Etnospor Konfederasyonu ve Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğinde düzenlenen 2023 Hasan Sarol Sezonu Atlı Cirit 1. Lig D Grubu müsabakaları, Kayseri'de sürüyor. Uşak Bir Eylül Atlıspor, Erzurum Dadaş Atlıspor, Uşak Eşme Üç Eylül Atlıspor ve Erzurum Akıncılar Atlıspor takımları arasında gerçekleştirilen müsabakalar sonunda birinci olan takım Türkiye finallerine yükselecek, son sıradaki takım ise Atlı Cirit 2. Ligi'ne düşecek.

12.11.2023 14:33  Güncelleme: 14:34

2023 Hasan Sarol Sezonu Atlı Cirit 1. Lig D Grubu müsabakaları Kayseri'de yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Sporlar Binicilik ve Atlı Okçuluk Tesisi'nde düzenlenen müsabakalarda, Uşak Bir Eylül Atlıspor, Erzurum Dadaş Atlıspor, Uşak Eşme Üç Eylül Atlıspor ve Erzurum Akıncılar Atlıspor takımları mücadele etti.

Üç gün süren organizasyon sonunda D Grubu'nu ilk sırada tamamlayan Uşak Bir Eylül Atlıspor final etabına katılmaya hak kazandı.

Erzurum Dadaş Atlıspor ikinci, Erzurum Akıncılar Atlıspor üçüncü olurken grupta son sırada yer alan Uşak Eşme Üç Eylül Atlıspor, Atlı Cirit 2. Lig'e düştü.

Atlı Cirit 1. Lig'de grubunu ilk sırada tamamlayan 4 ekip, final müsabakalarına katılacak. Final etabının ardından atlı cirit branşında şampiyon belirlenecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 2023 Hasan Sarol Sezonu Atlı Cirit 1. Lig D Grubu Müsabakaları Kayseri'de Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement