9 Gol Yiyen Kaleciden Olay Tweet: Sevdamız ile Bize Kimse Ceza Veremez - Son Dakika
Spor

9 Gol Yiyen Kaleciden Olay Tweet: Sevdamız ile Bize Kimse Ceza Veremez

Dün akşamki Galatasaray-Balçova maçında kadroya alınmayan Balçova kalecisi Engin Kaya, "Sevdamız ile bize kimse ceza veremez" şeklinde tweet attı.

04.02.2015 12:00  Güncelleme: 08:28

Türkiye Kupası'nda dün akşam oynanan ve Galatasaray'ın 3-1 kazandığı Balçova Yaşamspor maçı öncesi kadroya alınmayan kaleci Engin Kaya, isyan etti.

HEDEF OLMASIN DİYE İZMİR'DE BIRAKILDI

İlk randevuda 9 gol yiyen ve sosyal medyada Galatasaray aleyhine paylaştığı mesajlarla eleştirilen kaleci Engin Kaya'nın tribünlerin tepkisine hedef olmaması için İzmir'de bırakıldığı öğrenildi.

2 MAÇ CEZA ALMIŞTI

Galatasaray'ın İzmir'de kazandığı 9-1'lik müsabakanın ardından Engin Kaya, Twitter hesabında yer alan "Satılık köpek Trabzon satılık ihoo!! Şampiyon Fenerbahçe diye bağırın ulen!!" şeklindeki "hakareti" nedeniyle PFDK tarfından 2 maç ceza almıştı.

"SEVDAMIZ İLE BİZE KİMSE CEZA VEREMEZ"

Engin Kaya, kadro dışı kaldığının açıklamasının ardından imalı bir tweet atarak, "Sevdamız ile bize kimse ceza veremez!!! Bizim ne kimseden korkumuz olur ne de menfaat için sevdamızdan vazgeçişimiz.." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'A GÖNDERME YAPMIŞTI

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a karşı kalesinde 9 gol gören Kaya, Fenerbahçe 'nin ezeli rakibini 6-0 mağlup ettiği maça gönderme yaparken, sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkaran el hareketi yapmıştı.

İŞTE ENGİN KAYA'NIN DAHA ÖNCE ATTIĞI OLAY TWEETLER






9 Gol Yiyen Kaleciden Olay Tweet: Sevdamız ile Bize Kimse Ceza Veremez
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 9 Gol Yiyen Kaleciden Olay Tweet: Sevdamız ile Bize Kimse Ceza Veremez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • GALATASARAY: Bu En9inin az daha zekası olsa gerizekalı olacakmış 23 16 Yanıtla
  • tr: MAL- YAPTIĞI HAREKETE BAK KELLE BAŞINI SAY AL SANA 9-1 :) 28 11 Yanıtla
  • antidepresan: galatasaray sana 9 doğurtmuş. . . cezanı kesmiş. . klasik fenerli. . 9 koyarsın. . . tersten bakar 6 görür. . bide sevinir. . :))) 15 19 Yanıtla
  • Onemli degil: Yabanci yazmis 7-0 diye onu deden bile hatirlamaz ama baskalarinin hatirlayacagi sonucdasende var 6-0 bilmem anlata bildim mi :)))))))) 20 13 Yanıtla
  • hasan sivri: hayatında olamıyacağı kadar medyatik oldu ama herkez onu 9 sayısı olarak hatırlıycak hatta ılk okullarda sayılar öğretilirken 12345678engin10 olarak öğretilicek. artık o 9 sayısıyla anılan tek insan . obir ezik olarak yıllarca hatırlanıcak. ha bu arada ben bursa sporluyum yannıs anlaşılmasın. kalecilikle alakası da yok zaten boyu da kısa . bence sanayide kaportacı flan olsun 13 19 Yanıtla
  • alperen: bir adam salak olduğunu bu kadar haykırırmı. 13 18 Yanıtla
  • salih: caz yapmayın ulen lidere saygı duyun köpekler havladı diye atlar ölmez 20 10 Yanıtla
  • TRMN: Bir 9 daha yemeyelim diye götürülmemiş deplasmana ama hala sesi çıkabiliyor 13 16 Yanıtla
  • Yabanci: Sen git tarihi arastir 12 subat 1911 fenerbahce 0 - 7 galatasaray papazin cayirinda oynandi hatirlatirim. 12 17 Yanıtla
  • şikeci fener: ey GS oyuncuları bunun karnı halen o kulüpten doyuyorsa 10dan az atmak yok yola devam 13 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement