A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarih yazdı! - Son Dakika
Spor

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarih yazdı!

Teknik Direktör Şenol Güneş, A Milli Takımımızı hem Dünya Kupası'na hem de Avrupa Şampiyonası'na götüren ilk teknik adam olarak tarihe geçti.

15.11.2019 09:47  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi jenerasyonu olarak gösterilen kadroyla 2002'de Dünya 3.'sü olarak tarih yazan Şenol Güneş, bu kez Lucescu'dan devraldığı altın jenerasyonla tarih yazıyor... Güneş göreve geldikten sonra dün akşama kadar oynadığı 10 maçın sadece birini kaybeden Türkiye, bu süreçte tek yenilgisini İzlanda deplasmanında almıştı. dün gece 11. maçında da İzlanda'ya boyun eğmeyen deneyimli teknik adam, son maça kalmadan işi bitirdi, EURO 2020'yi garantiledi. Maç sonunda başarılı çalıştırıcı omuzlara yükselirken bütün stattan alkış sesleri yükseldi.

YİNE 14 KASIM YİNE ZAFER

14 Kasım 2001'de Dünya Kupası Elemeleri'nde Avusturya'yı 5-0 mağlup ederek Uzakdoğu'daki dev turnuvaya gitmeye hak kazanan Türkiye'nin başında yine Şenol Güneş vardı. Tecrübeli hoca, bu kez yine bir 14 Kasım 2019'da İzlanda'yla berabere kalıp, yeni bir destanın kapısını araladı.

(Fanatik)

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarih yazdı!

Son Dakika Spor A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarih yazdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • hakkı: Teşekkürler kebapçı Selahattin bey orda olsam kebap yemeye gelirdimm . yoksa çıkamazdık gruptan... 4 4 Yanıtla
  • Ay Yıldız : Çağırın sahte kabadayı fatihi, Teknik direktör nasıl olurmuş görsün. 4 1 Yanıtla
  • FB Li : Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü saygı duymak lazım 5 0 Yanıtla
  • ..: Gel be Şenol Hoca olma emekli. Milli takımın sana ihtiyacı var. Alex Gerguson yıllarca Manchester'ı bırakmadı sende milli takımı bırakma. Fatih Terim ve onun gibi paragöz ve tecrebesizleri mili takıma gelmesine izin verme 4 0 Yanıtla
  • Bir taraftar: Avrupa şampiyonasına katıldık tebrikler oraya kadar eyvallah,sıradan bir takım olan İzlandaya karşı son 4 resm maçta galibiyet göremedik,dün akşam eze eze yenip gurubu lider btirseydik,o zaman derdim helal olsun ama o kadarda büyütülecek birşey yok,sadece avrupa şampiyonasına katıldık yani,yere göğe sığdıramıyorsunuz hemen,dünkü spikerde güçlü İzlandadan puan aldık deyince,ben bu spikerin görevine son veririm arkadaş 0 3 Yanıtla
  • Tabi: Başarılarınız devamı gelir inşallah 3 0 Yanıtla
  • Aki: Helal. 2 0 Yanıtla
  • Kemal: Aferin Şenol 1 0 Yanıtla
  • Chef : Braffo turkey cok iyi oynuyor fotball directory cok iyi 0 0 Yanıtla

Advertisement