Abdülkadir Ömür, 5 milyon euroya Alman ekibine gidiyor - Son Dakika
Spor

Abdülkadir Ömür, 5 milyon euroya Alman ekibine gidiyor

22 yaşındaki futbolcu Abdülkadir Ömür dönemi Trabzonspor'da sona eriyor. Peş peşe sakatlıklardan sonra eski performansının bir hayli uzağında kalan ve mental anlamda da çöküş içinde olan Abdülkadir'e bir Alman ekibinin halen takipte olduğu belirtildi. Devre arasında 5-6 milyon euro seviyelerinde bir bedele gidebileceği aktarıldı. Abdülkadir, Galatasaray maçındaki tepkilerden bir hayli etkilendi.

16.09.2021 14:38  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür pişmanlığı yaşıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir için 15 milyon euro seviyelerinde teklifler geldiğini açıkladıktan sonra genç kanat oyuncusu büyük bir düşüşün içine girdi.

15 milyon euroya satılmamıştı! Psikolojik olarak zor günler geçiren Abdülkadir, devre arasında 5 milyona yolcu

TARAFTAR YUHALADI

Abdülkadir, Galatasaray maçının ilk yarısında oyundan alındı. Genç futbolcu uzun süredir beklentileri karşılayamadığı için taraftarın sert tepkisine maruz kaldı. Kulübede gözyaşı döken genç kanat oyuncusunun psikolojik anlamda zor dönemden geçtiği ifade edildi.

10 MİLYON EURO UÇTU

Piyasa değeri düşüşe geçen Abdülkadir'de daha ciddi sorunlardan endişe ediliyor. Bir Alman ekibinin halen takipte olduğu, 5-6 milyon euro seviyelerinde bir teklif gelebileceği aktarıldı.

Abdülkadir Ömür, 5 milyon euroya Alman ekibine gidiyor

Son Dakika Spor Abdülkadir Ömür, 5 milyon euroya Alman ekibine gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zihni kapcak: Türkiye'deki futbol ve sistemi nedir ki futbolcularımızı sanki çok büyük paralara satacakmış gibi havalara giriyoruz Türkiye belli futbolu belli sistemi olmayan bir ülkeyiz futbolda yazık ediyoruz şu çocuklara dışarıdan gelen teklifleri Yok diyerek usuf Allah'tan kafa tuttu gitti de kendini kurtardı Abdulkadir de zamanında İsterse 5 milyon euro ya da 10 milyon uyurum verseler bile gitmeliydi çocuğa Yazık ettiler bu şekilde uğurcan'a da harcayacaklar 30 3 Yanıtla

Advertisement