Adanaspor-Altay Maçına Doğru - Son Dakika
Spor

Adanaspor-Altay Maçına Doğru

Adanaspor-Altay Maçına Doğru

Adanaspor-Altay maçına Altay taraftarının alınmayacağının kararlaştırıldığını bildiren Altay Kulüp Başkanı Ahmet Taşpınar, böyle bir uygulamayı hayata geçirmenin "son derece üzücü" olduğunu belirtti.

12.05.2011 17:50

Bank Asya 1. Lig'de pazar günü oynanacak Adanaspor- Altay maçına Altay taraftarının alınmayacağının kararlaştırıldığını bildiren Altay Kulüp Başkanı Ahmet Taşpınar, böyle bir uygulamayı hayata geçirmenin "son derece üzücü" olduğunu belirtti.

Taşpınar, yaptığı yazılı açıklamada, Adana İl Spor Güvenlik Kurulunun Adanaspor ile Altay arasında pazar günü saat 14. 00'te, 5 Ocak Stadı'nda oynanacak maça Altay taraftarlarının alınmaması kararı verdiğini ifade etti.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile görüştüğünü, Akgül'ün kendisine "Altay taraftarının maça gelmesinde bizim açımızdan sakınca yok" dediğini, bunun üzerine Adana Valisi İlhan Atış ile temasa geçtiğine işaret eden Taşpınar, açıklamasında şunları kaydetti:

"Sayın Atış, gerekçeli kararın kendisine henüz ulaşmadığını, ancak cuma günü saat 10. 00'dan sonra konuyla ilgili bilgi verebileceğini söyledi. Sayın Valimiz İlhan Atış'ın konuyu değerlendirerek olumlu bir hale dönüştüreceği yönündeki umudunuz sürmektedir.

Türkiye genelinde, deplasman takımı taraftarlarının maçlara sokulmamasına yönelik alınmış bir karar ortada yokken, Adanaspor-Altay maçına yönelik böyle bir uygulamayı hayata geçirmek son derece üzücü. Bu kararı, Bursaspor-Beşiktaş maçı olaylarına bağlamak ise büyük yanlış. "

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adanaspor-Altay Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement