Adanaspor U-15 Yaş Futbol Başkanlık Kupası'nı kazandı - Son Dakika
Spor

Adanaspor U-15 Yaş Futbol Başkanlık Kupası'nı kazandı

Adanaspor U-15 Yaş Futbol Başkanlık Kupası\'nı kazandı

Seyhan Belediyesi'nin düzenlediği U-15 Yaş Futbol Başkanlık Kupası Turnuvası'nda Adanaspor birinci oldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, kulüplerin altyapıya büyük önem vermesi gerektiğini söyledi. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle alt yaş gruplarının müsabakalarının iptal edildiğini hatırlatan Başkan Akay, turnuvaların maç eksikliğini gidermek için düzenlendiğini belirtti.

23.06.2023 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi'nin 'U-15 Yaş Futbol Başkanlık Kupası Turnuvası' tamamlandı. Bahçeşehir Spor Kompleksi'nde organize edilen turnuvanın final karşılaşmalarına katılarak geleceğin yıldız futbolcu adaylarının saha içerisindeki mücadelesini izleyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, kulüplerin altyapıya büyük önem vermesi gerektiğini söyledi.

Üç hafta süren ve ailelerin de büyük bir ilgi gösterdiği U-15 Yaş Futbol Başkanlık Kupası Turnuvası'nda; Adana spor birinci, Vefaspor ikinci, Yüksel Gençlikspor üçüncü, Seyhan Belediyespor Kulübü ise dördüncü oldu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri nedeniyle alt yaş gruplarının müsabakalarının iptal edildiğini hatırlatan Başkan Akay, şunları söyledi:

"Düzenlenen turnuvalar ile maç eksikliğinin giderilmesi hedeflenildi ve amaca da ulaşıldı. Zevkli ve heyecan dolu müsabakalara tanıklık ettik. Bizim için tüm takımlarımız şampiyondur. Geçmişte Türk futboluna önemli isimleri kazandıran Adana'mızdan önümüzdeki yıllarda da yetenekli futbolcuların yetişmesi adına desteğimizi esirgemeyeceğiz. Ailelerimizi de çocuklarını spora teşvik etmelerinden dolayı kutluyorum. Final törenimizde bizlerle bir arada olan Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, spor paydaşlarının temsilcilerine, katılım gösteren tüm kulüplerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Adanaspor U-15 Yaş Futbol Başkanlık Kupası'nı kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement