Adil Rami'nin koronavirüs çaresizliği: Çocuklarımı özledim - Son Dakika
Spor

Adil Rami'nin koronavirüs çaresizliği: Çocuklarımı özledim

Futbol hayatını Rusya'nın Sochi takımında sürdüren Adil Rami, " 34 yaşındayım. Asla bir yolculuk yapamam. Futbol oynamak için geri dönemeyeceğimden korkuyorum. Çocuklarımı özlüyorum ama bekleyeceğim. Sabırlı olup neler olacağını göreceğim" dedi.

20.03.2020 12:08  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Premier Lig ekiplerinden Sochi forması giyen Adil Rami, tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını hakkında endişelerini anlattı. Devre arasında Fenerbahçe'den ayrılarak Rusya'nın yolunu tutan Fransız futbolcu, şu an ülkesine dönmek istediğini ancak corona virüsü salgınına karşı alınan önlemler sebebiyle Rusya'dan ayrılamadığını söyledi. Tecrübeli oyuncuyu ayrıca çocuklarını çok özlediğini ancak seyahat ederek yanlarına gitmekten korktuğunun da altını çizdi.

"ASLA BİR YOLCULUK YAPAMAM"

Adil Rami'nin açıklamaları şu şekilde: "Lig askıya alındı. Bence bu ara beklenenden daha uzun sürecek. Doktorların uyarılarını dinliyorum ve önlemlerimi aldım. Kalabalıklara girmememiz yönünde uyarıldık. Şu anda Sochi'de karantina yok. Fransa'ya dönmem zor. Sochi ile sözleşmem devam ediyor. 34 yaşındayım. Asla bir yolculuk yapamam. Futbol oynamak için geri dönemeyeceğimden korkuyorum. Çocuklarımı özlüyorum ama bekleyeceğim. Sabırlı olup neler olacağını göreceğim."

Adil Rami\'nin koronavirüs çaresizliği: Çocuklarımı özledim
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Adil Rami'nin koronavirüs çaresizliği: Çocuklarımı özledim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TUNÇ06: FB DEN GÖNDERİLDİ ..ERSUNUN KURBANI OLDU...TAKIM DA ÇÖKTÜ ZATEN.. 1 0 Yanıtla

Advertisement